Preşedintele PMP Giurgiu, Ionel Dinu, când le zice… le zice. Uneori, are şi dreptate. De exemplu, la ultima sa conferinţă de presă, a făcut o analiză chiar pertinentă asupra situaţiei Partidului Naţional Liberal filiala Giurgiu.

Exceptând faptul că, şi într-o conferinţă anterioară, Dinu a spus că liberalii, la Giurgiu, sunt, în acest moment, aproape inexistenţi, a venit în completare, cu opinii, joi, 11 iunie.

În primul rând, el i-a “cerut” fostului şef al PNL Giurgiu, Vasile Mustăţea, să nu mai facă “poteci” până la sediul central pentru “lobby” în ceea ce priveşte noul lider care ar înlocui-o pe Raluca Surdu.

“Vasile Mustăţea a pierdut, deja, pe mâna lui, în partid. Nu se pricepe la oameni. El vrea să pună un preşedinte pe care să-l poată manipula şi înţeleg că îl preferă pe Neagoe(George Neagoe, n.r.)”, a spus Dinu.

Şeful PMP a completat cu faptul că, dacă procurorul ar accepta această funcţie “s-ar hazarda”.

“Eu ştiu că domnul Neagoe este un om compentent şi care se pricepe la multe lucruri, dar nu la politică. Dacă PNL vrea să se consolideze, singurul care ar putea echilibra lucrurile ar fi Noruţ Stănişteanu, altfel nu va ieşi din această zonă a eşecului”, a mai declarat Ionel Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.