În primul rând, îi dorim multă sănătate şi să fie totul bine, doamnei angajate a Prefecturii Giurgiu, confirmată pozitiv la testul COVID-19. Ca să nu avem discuţii cu privire la persoana în sine.

Însă, răspunsul conducerii instituţiei menţionate, cu privire la cazul de COVID-19, ridică mari semne de întrebare.

Ce chestie, domnule, când este vorba despre ei, cei care ne impun legea, nimeni n-a intrat în contact cu nimeni, prefecta nu s-a văzut nici cu şefa DSP, nici cu angajata respectivă. Nici şefii de deconcentrate, nici unii de la Poliţie, nici nimeni. Toată lumea spune că se ţin şedinţe peste şedinţe, la Prefectură, ziua şi noaptea. Ei, nu şi nu. Zici că trec unii pe lângă ceilalţi, la zeci de metri distanţă, ca şi cum n-ar lucra împreună sau nu s-ar cunoaşte sau n-ar avea nimic de „împărţit”, cînd vine vorba despre activitatea Prefecturii, respectiv a deconcentratelor. Când e COVID la alţii, e focar de infecţie, când e la ei, nici nu există?

Noi înţelegem că puterea e la voi, dar nici tâmpiţi nu suntem.

Pe preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, l-aţi carantinat ilegal, cu două teste negative şi fără ca el să fi stat cu şeful ISU într-un spaţiu închis. Să nu mai spunem că presa galbenă a scris că va fi carantinat, înainte ca el să fi primit vreun semn în acest sens…

Acum, deşi recunoaşteţi că doamna respectivă a lucrat la birou, culmea, parcă ar fi fost izolată în ditamai instituţia:

Comunicat Prefectura Giurgiu: „Persoana în cauză își desfășura activitatea într-un birou în care nu mai erau și alte persoane. Pe parcursul exercitării atribuțiilor de serviciu, persoana în cauză nu a avut contact direct cu o durată mai mare de 15 minute și la distanță mai mică de 2 m, potrivit normelor în vigoare,  cu nicio altă persoană din cadrul instituției”.

Bine, o fi fost singură în birou, dar nu s-a întâlnit şi n-a vorbit cu nimeni dintre colegii ei sau cu şefii, vreodată, în perioada asta? Pe scări, măcar, la toaletă, în secretariat etc.? Dacă a vorbit, s-au cronometrat sau cum?

Ce coincidenţă, din 25 august, a fost şi în concediu de odihnă… La câte zile a fost depistată pozitiv de la intrarea în concediu, la 2 -3 zile?

Spuneţi că faceţi ancheta epidemiologică, foarte bine, fiindcă întrebăm şi vă cerem să răspundeţi public: îi vizaţi şi pe unii „oameni ai legii”? Pentru că sursele noastre ne-au spus că, prin prisma funcţiei ocupate de angajată, ar fi intrat în contact cu unii şefi ai unor instituţii MAI.

Vă vom ţine la curent pe acest subiect!

1 COMENTARIU

  1. […] În primul rând, îi dorim multă sănătate şi să fie totul bine, doamnei angajate a Prefecturii Giurgiu, confirmată pozitiv la testul COVID-19. Ca să nu avem discuţii cu privire la persoana în sine. Însă, răspunsul conducerii instituţiei menţionate, cu privire la cazul de COVID-19, ridică mari semne de întrebare. Ce chestie, domnule, când este vorba […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Ce convenabil, când e vorba despre Prefectura Giurgiu şi COVID-19, nimeni n-a intrat în contact c… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.