Un referent în cadrul Primăriei, o parteneră de jogging a edilului-şef şi soţia secretarului unităţii administrativ-teritoriale Bolitin Deal. Toţi au ajuns, greu de crezut că prin tragere la sorţi corectă, preşedinţi la trei din cele patru secţii de votare din comuna amintită.

Reprezentanti sectii 2 Reprezentanti sectiiCandidatul PSD la funcţia de primar al comunei Bolintin-Deal, Ciprian Marica, a luat imediat atitudine faţă de acest fapt şi a depus o contestaţie la scurt timp după publicarea numelor preşedinţilor pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente(vezi document la finalul articolului!).

Echipa lui Marica trage, din nou, un semnal de alarmă cu privire la ce se petrece acum în comuna condusă de PNL-istul Emilian Bănică. „Desemnarea copiilor de casă” ai primarului drept preşedinţi de secţii de votare a umplut paharul.

Astfel, conform documentelor pe care le-am primit şi noi la redacţie, unul dintre preşedinţi este Silvia-Clementina Niculae(secţia de votare 76). Dumneai, pe lângă împroşcarea cu noroi a contracandidaţilor lui Bănică- după cum spun sătenii, este şi onor referent în cadrul Primăriei Bolintin-Deal. În contestaţia depusă de către Marica se arată că doamna cu pricina ar fi emis, din această calitate, şi niscaiva impuneri fiscale pe numele tatălui candidatului PSD, „cu sume nereale sau neactualizate pentru a induce în eroare electoratul”. Dumneaei zice că e aşa:

Decizie impunere falsa 001

Când, de fapt, e aşa:

2016-05-24 19.55.34 (1)

Apoi, Cătălina Melinte, proaspăt unsă preşedinte la secţia de votare numărul 77, este o altă apropiată a primarului PNL Emilian Bănică, fiind adesea văzuţi de tot satul făcând sport împreună- jogging, ciclism…

Totodată, Florica N. Nuţă(secţia de votare 78) este, uau, soţia secretarului primăriei Bolintin Deal, de curând numită şi director interimar al Şcolii Gimnaziale „Banu Băleanu” , deşi, spun unii, n-ar cam fi îndeplinit criteriile necesare.

Pe de altă parte, mai scrie în contestaţia lui Ciprian Marica, tanti cu pricina, la alegerile precedente, ar fi semnat procesul verbal de numărare după ce a constatat că au semnat în listele electorale persoane decedate… La fel de rău este şi că împotriva soţului ei Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a dispus URMĂRIREA PENALĂ pentru abuz în serviciu şi ameninţare. „Culmea”, în acelaşi dosar cu primarul Emilian Bănică.

urmarire penala urmarire penala1

Acum, serios, cât de imparţială ar putea fi doamna Florica?

Contracandidaţii lui Bănică ameninţă cu boicotarea alegerilor la Bolintin Deal

Aşadar, cei din echipa PSD Bolintin Deal cer autorităţilor să ia măsuri în această privinţă şi să dispună reluarea tragerii la sorţi.

„Biroul de Circumscripţie Bolintin şi-a declinat competenţa către Autoritatea Electorală Permanentă. Dacă AEP nu doreşte ca alegerile să se desfăşoare în condiţii normale, PSD Bolintin Deal şi UNPR Bolintin Deal iau foarte în serios în calcul boicotarea alegerilor. Asta vor? Să nu mai fie alegeri deloc ca să rămână Bănică primar veşnic? De ce?

Pentru că Mihnea Boerescu(PNL, n.r.) se laudă că a fabricat 1.000 de oameni în trecut, pentru că au peste 700 de copii de buletine plastificate pentru a „fenta” scanarea buletinilor(pentru asta, vom inainta plângere penală la Parchet, nu vorbim aiurea!)? Cum este permis şi ca oamenii să fie alergaţi pe străzi cu te miri ce… răsplată(vezi foto jos)? Sperăm că AEP vrea, într-adevăr, alegeri corecte!”, ne transmit cei din echipa lui Ciprian Marica.

Screenshot_2016-05-26-15-37-03Contestatie pag.1

Contestatie pag 2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.