Cam stranie „coincidenţa”, la fel şi cronologia faptelor despre care vom vorbi în rândurile ce urmează.

La sfârşitul săptămânii trecute, au apărut pe paginile de Facebook ale mai multor PNL-işti câteva fotografii cu unii boşi de la PNL Giurgiu şi unii primari PSD.

Mesajul contează prea puţin(pariu?) şi se pare că la fel şi regulile impuse chiar de Guvernul PNL-ist. Ce sens mai are să spunem că nici măşti nu poartă(în timp ce pixurile lor galbene şi agresive nu ratează ocazia să-i critice pe alţii), iar distanţarea socială lipseşte cu desăvârşire? N-are sens. Trecem peste. Au făcut-o ăia de la PNL Iaşi şi mai de oaie cu sutele de membri de partid, tot într-un local închis, în fix aceleaşi condiţii.

Am vrea, însă, să remarcăm prezenţa la întrunirea cu pricina a lui Dumitru Beianu, secretar de stat în Ministerul Mediului, foarte zâmbăreţ şi mândru, cu ochii aţintiţi asupra primarului Aurel Enache, deşi, ce chestie, şeful lui, Costel Alexe, tocmai ce dăduse ordin, cu vreo câteva zile în urmă, de control la Comana, în cazul unor deşeuri găsite pe malul râului Argeş. Scandal în care apare chiar numele primarului Aurel Enache pe care îl recunoaşteţi ca purtând în această poză un tricou galben.

A fost făcut şi un reportaj de către PRO TV pe tema aceasta: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/dezastru-ecologic-pe-malul-raului-arges-primaria-comunei-comana-arunca-saptamanal-tone-de-gunoi.html?fbclid=IwAR0WRgHfaM5vDct69rsBkvYeD36DGSUTq1qYehoMNN0klbdPHVjK8G1_82s

Wow, domnule Beianu, păi ce facem aici? Şeful dumneavoastră ştie că trimiteţi bezele unui edil la care el a trimis echipa de control? Sau tocmai de aceea vă aflaţi acolo?

Doamne fereşte, nu insinuăm nimic, nici n-am putea scrie că ar fi vorba despre vreo presiune, trafic de influenţă sau mai ştim noi ce! 😀 Ptiu, ptiu, dar prea bate la ochi prezenţa dumneavoastră acolo.

Lămuriţi-ne! Printre informaţii despre vreme, fotbal, doctrine etc., aţi discutat şi despre controlul Ministerului Mediului, n-aţi discutat, dacă aţi discutat, i-aţi promis vreun ajutor, nu i-aţi promis? Se rezolvă, nu se rezolvă? Cum e?

A dracului politica asta, parcă mai ieri îi scuipau unii PNL-işti şi-i jigneau pe aceiaşi oameni cu care staţi acum la masă, numindu-i traseişti, neserioşi etc.

O să vă pupe Orban, că se pare că aţi înţeles exact ce-nseamnă îndemnul lui: „să daţi cu parul în toţi primarii PSD!”. Că japca presupune şi d-astea…

1 COMENTARIU

  1. […] Cam stranie „coincidenţa”, la fel şi cronologia faptelor despre care vom vorbi în rândurile ce urmează. La sfârşitul săptămânii trecute, au apărut pe paginile de Facebook ale mai multor PNL-işti câteva fotografii cu unii boşi de la PNL Giurgiu şi unii primari PSD. Mesajul contează prea puţin(pariu?) şi se pare că la fel şi regulile […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Ce „coincidenţă”! În plin scandal al deşeurilor de la Comana, secretar de stat în Ministeru… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.