Nimic concret, nicio măsură clară pe plan local, de dezvoltare, de ridicare a nivelului de trai, vreo intenţie de a se implica, în vreun fel, concret, în viaţa comunităţii. Nimic, nici în conferinţele de presă, numai discursuri „împrumutate” de la liderii lor bucureşteni.

Auzim numai: „jos, Guvernul Ponta, sus cu noi, ăia-s răi, noi suntem buni! Suntem mulţi PDL-işti <<pocăiţi>>, dar n-are nimic, că românu’ nu mai ştie el ce şi cum”.

Doar tinerii lor mai mişcă ceva, cu încredere în ceea ce fac, numai că nu prea sunt sprijiniţi, să nu mai spunem că din afară se vede cum „lupii tineri” din PNL ar cam fi ţinuţi în lanţ, pardon, în ţarc.

În PNL Giurgiu pare că singura preocupare perpetuă este… cine să fie şef. Co-şef. Păi, să lase ei partidul ne-co-şefit?

După „demisia” lui Vasile Mustăţea, s-au ascuţit cuţite, săbii şi topoare, ba e ăla, stai că-i celălalt, ba ar merita…, e, cum să merite?, merită altu’. Dar degeaba. „Centrul” le-a adus-o pe Raluca Surdu care şi-a luat zborul până să apuce să facă ceva concret, să-i pună, cumva, pe liberali, la treabă. Cu botul pe labe, nu reuşea, oricum. Doar Luci Iliescu ştia cum.

Aşa, revenind, dacă nu se vorbeşte despre cine să mai fie co-şef la PNL Giurgiu, altfel n-auzi decât musca în sediul respectiv. Că acum îşi permite biata, cum nu îndrăznea ea să bâzâie în alte vremuri bune, când nu mai erau scaune pentru membrii filialei.

Cum era? Dacă n-ar fi(vorba despre cine să fie şef), nu s-ar mai povesti(nimic despre PNL Giurgiu). Succes tuturor nominalizaţilor, dar să nu-l supăraţi pe Gheorghe Ştefan că aţi văzut ce-a păţit Mustăţea din cauza lui…

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.