Pompierii giurgiuveni care intervin cu ambulanţele SMURD au fost chemaţi în ajutorul unui copil, din Buturugeni, Giurgiu, weekendul trecut, după ce micuţul a devenit foarte agitat, după ce, anterior, leşinase.

„În data de 20.02.2016 ora 13.13, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Buturugeni, pentru  acordarea primului ajutor medical în cazul unui copil de 2 ani care prezenta o stare de agitație în urma unei lipotimii anterioare. La locul solicitării s-a deplasat o ambulanță SMURD, aparținând  Gărzii de Intervenție Mihăilești. După evaluarea funcțiilor vitale s-a constatat că copilul era conștient, stabil hemodinamic și respirator fiind în stare de agitație în urma unei lipotimii anterioare”, anunţă pompierii giurgiuveni, printr-un comunicat.

Conform sursei citate, copilului i-au fost monitorizate funcțiile vitale și i-a fost administrat oxigen sub supravegherea medicului de la dispensarul din localitate până la sosirea elicopterului SMURD care a preluat pacientul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.