N-am vrut, iniţial, să scriu despre subiectul ăsta pentru că, sincer, m-ar fi mirat dacă n-ar fi plecat. Deci, pagubă-n site-uri, pe scurt, da’ aşa text lacrimogen ce şi-a băgat pe pagina lui de Facebook, Doamne- Dumnezeule, că nu m-au mai răbdat degetele:

Doamne, domnule deputat, plâng şi acum! Vărs şi plâng, vărs.

Of, cum aţi venit dumneavoastră în PSD, de la PNL, în 2012(chiar, de ce aţi plecat din PNL Giurgiu?!), plin de speranţa unei ascensiuni exclusiv… politice, treptat, ca la carte, bazată exclusiv pe calităţile dumneavoastră excepţionale de lider, de om politic, de om.

Cum aţi rezistat, ca un „erou”, în acest partid în care v-a fost atât de greu încât aţi ajuns, ce nenorocire!, deputat.  La vârsta dumneavoastră? Cu pregătirea dumneavoastră? Ce nedreptate v-au făcut punându-vă, nenorociţii, pe loc eligibil. A dracului politica asta!

„Interese personale şi de grup” ziceţi? Şi cu apropiaţii ăia ai dvs. puşi în diverse funcţii, la diverse instituţi, APIA, OSIM etc…, cum e? Să nu ne spuneţi că v-au obligat să faceţi asta!

Săracu’ de dumneavoastră! Cu toate prieteniile nevinovate şi absolut platonice, politico-afaceristo vorbind, cu foştii preşedinţi liberali ai Consiliului Judeţean Giurgiu! Câtă nedreptate!


Şi câte rezultate aveţi ca şi demnitar(poreclit „demnitarul mut” )

(CITEŞTE ASTA: https://giurgiu-net.ro/archives/63659) https://giurgiu-net.ro/archives/63659

şi ei, ei ce fac? Se supără când boicotaţi alegerile interne şi… una şi alta despre care ştiu toţi primarii şi liderii altor partide, cu dusul vorbei, zice lumea, de colo-colo în campanii…. Cu trădări şi cuţite pe la spate, zic unii? Păi, aşa?

Şi tot dvs. ziceţi că vă rupeţi de „asemenea tip de politică”? Nu e cam târziu… şi impopriu discursul ăsta lacrimogen de pe Facebook?!

Oricum, ei ce fac? Se supără din atâta lucru şi vă „marginalizează” . Ce-i drept, la alţii se trece direct la excludere din mult mai puţin…

Eu nu ştiu de unde atâta Putere ca să rezistaţi atât în PSD-ul ăsta! De unde, domnule deputat, de unde? Bine, nu ştiu nici dacă cine v-a învăţat, v-a atenţionat şi că s-ar putea să fie prima şi ultima asemenea funcţie… În fine, să fiţi sănătos!

Între timp, PSD Giurgiu creşte brusc în sondaje, ca apa din cadă, la finalul unei băi serioase…

*Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.