Consilier local PSD al comunei Bolintin Deal, Nicu Costinaş a postat, recent, pe Facebook, mai multe fotografii şi informaţii despre un incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie. Astfel, ieri, în parcul din comuna menţionată, un copac bătrân s-a prăbuşit, din senin, peste o bancă pe care stăteau mai multe persoane. Din fericire, giurgiuvenii respectivi au reuşit să se dea la o parte la timp, dar consilierul Nicu Costinaş se întreabă, pe bună dreptate, dacă era vreun copil lângă banca respectivă?

Social-democratul giurgiuvean atrage atenţia asupra faptului că autorităţile liberale din Bolintin Deal ar fi trebuit să ia măsuri din timp, fiind vorba despre un copac foarte bătrân.

Iată declaraţia lui Costinaş şi fotografiile postate de acesta:

Așa arată o administrație profund coruptă și dezinteresată total de oameni. Un pom plantat probabil în timpul domniei lui Emanoil Băleanu a căzut astăzi lângă o bancă pe care se aflau oameni în celebrul parc de la Bolintin Deal, în timpul domniei lui Emilian Bănică. Dacă nu avea prezența de spirit să săra de pe bancă, probabil am fi asistat la o tragedie.

Angajații Primăriei Bolintin Deal trimiși la fața locului răspund ironic : ” Asta e, te-a ratat !”. Rămâne doar să mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost nici un copil acolo și să ne rugăm in continuare să nu se întâmple o tragedie. Cât despre așteptări în privinta administrației Bănică, personal nu am. Tot ce se face se face heirupist, in scop electoral, cu firme de casă si pe bani mulți.

Când scriam vara trecută că inclusiv acele jucării , leagăne și tobogane sunt vechi și ruginite, un real pericol pentru copii, m-au judecat unii părinți(…). Când cad pomii putreziți, fac mișto de oameni. Cât (îi) mai suportăm?”

CLICK pe imagini pentru a le mări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.