Nu cred că se putea mai rău pentru România! Şi mai cred că foarte mulţi români se gândesc că asta ni se trage şi de la blestemul căzut, parcă, peste noi, după ce l-am executat pe Ceauşescu fix în ziua de Crăciun. Anul ăsta, se pare că blestemul a ajuns la apogeu. O ştim cu toţii.

Doamne- Dumnezeule, de ce tocmai Florin Cîţu? Am crezut, iniţial, că este iarăşi un mişto grosolan pe care-l face PNL-ul faţă de noi, dar se pare că ăştia chiar nu au pe altcineva. Nu le-a mai rămas niciun membru de partid necontroversat, impecabil din orice punct de vedere doriţi, un politician sau un specialist pe care să nu-l înjure trei sferturi din ţară? PNL îi are ori pe Orban ori pe Cîţu. Nici nu-ţi dai seama care e răul mai mic dintre ăştia doi.

Cum este posibil ca nişte partide care au PIERDUT alegerile parlamentare să se cocoaţe peste întreaga Putere, cu ghiarele zgâriind pereţii Parlamentului şi pe cei ai Guvernului, înfometaţi şi dispuşi să calce pe oricine le stă în cale? Cum este posibil ca poporul să asiste neputincios la ciolaniada asta nemaivăzută, până acum, în ţara noastră?

Cum e posibil să fie în fruntea Executivului un personaj care, în mandatul său de ministru al Finanţelor, nu s-a remarcat decât prin împrumuturi fără număr şi selfie-uri la greu? Un personaj atât de luat la mişto de popor, încât ăia de la Cartea Recordurilor ar trebui să scrie un capitol special pentru Cîţu.

Ce-au făcut PNL-iştii într-un an pentru ţară ca să merite să stoarcă România de tot ce-i mai bun în ea, timp de 4 ani?

Ce-a făcut USR-ul, în afară de proteste(şi alea plătite, zic unii, cu bani grei) pentru România, în afară de a fi adus în atenţie #-ul şi plăcuţa suedeză?

De UDMR nici n-are sens să comentăm, nu aveam aşteptări.

Cum de am ajuns, aici, fraţilor? Cum să-l avem pe Florin Cîţu prim-ministru, tocmai acum, în plină criză economico-sanitaro-socială? Ce trebuie să facem ca să ne ierte Dumnezeu pentru greşelile noastre?

În fine, dragi români, stimaţi giurgiuveni, haideţi să ne amintim prin ce s-au „remarcat” noul premier al ţării şi partidul pe care-l reprezintă, într-un singur an. Asta ca să ştiţi ce ne aşteaptă.

Dumnezeu să ne ajute pe toţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.