Ședința de consiliu județean de joi, 16 octombrie, se anunță a fi una furtunoasă și cu evenimente pentru puținii liberali rămași alături de Vasile Mustățea. Clopotele „debarcării” au început să bată pentru vicepreședintele liberal al CJ, Dumitru Gavrilă.

Printre cele patru puncte propuse pe ordinea de zi a extraordinarei de joi, se numără și vacantarea postului de vicepreședinte.

„Am avut o înțelegere cu partenerii noștri politici, PNL, în perioada când încă mai făceau parte din USL. La vremea respectivă, conform protocolului nostru, un post de vicepreședinte era al nostru, unul al liberalilor. Din moment ce USL, în varianta inițială, nu mai există, nici protocolul nu mai este valabil. Acum, partenerii noștri, PLR, au o propunere, iar noi, în virtutea protocolului de colaborare pe care îl avem încheiat, îi vom susține”, a declarat președintele organizației județene a PSD, senatorul Niculae Bădălău.

Astfel, Vasile Mustățea își pierde și „mâna dreaptă” din Consiliul Județean, odată cu ieșirea din conducerea CJ a lui Titi Goarnă.

Pe surse, se pare că locul liberalului va fi luat de un alt „vocal” al CJ, peleristul Constantin Buduru.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.