Anunţul a fost făcut de către preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, în conferinţă de presă.

„Avem o lucrare amplă, în plină desfăşurare, la Spitalul Judeţean. Este vorba despre amenajarea curţii interioare, lucrare începută de PNL în 2011 şi lăsată de izbelişte până în 2016. A fost reziliat contractul iniţial, lucrarea a fost scoasă din nou la licitaţie şi, în acest moment, curtea este amenajată la standarde europene, cu locuri de parcare, cu alei asfaltate şi marcate. Vom moderniza şi iluminatul public, dar vor fi amenajate şi zonele verzi, la fel şi părculeţul. Este o altă promisiune pe care le-am făcut-o giurgiuvenilor şi, iată, a devenit realitate”, a spus Marian Mina.

De asemenea, preşedintele CJ Giurgiu a anunţat că vor începe lucrările de reabilitare şi modernizare a Drumului Judeţean 412 A, pe tronsonul Adunaţii Copăceni-Mihăileşti.

Vreau, pe această cale, să îi adresez o rugăminte domnului primar de la Mihăileşti, Dobre, să nu se mai împăuneze cu munca altora, pentru că nu are niciun  merit! Lucrarea se face printr-un proiect european, derulat de Consiliul Judeţean Giurgiu. Nu doar că domnul Dobre nu are vreun merit, dar ne-a mai şi întârziat cu unele avize! Totodată, au început lucrările şi pe DJ 506, la Toporu, însă mai avem în procedură de achiziţie, tot pe fonduri europene, şi lucrarea pe Drumul Judeţean 503”, a anunţat Marian Mina, în conferinţă de presă.

1 COMENTARIU

  1. […] Anunţul a fost făcut de către preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, în conferinţă de presă. „Avem o lucrare amplă, în plină desfăşurare, la Spitalul Judeţean. Este vorba despre amenajarea curţii interioare, lucrare începută de PNL în 2011 şi lăsată de izbelişte până în 2016. A fost reziliat contractul iniţial, lucrarea a fost scoasă din […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Au început lucrările de amenajare a curţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Veşti bune… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.