Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit un cetăţean bulgar care intenţiona să schimbe în lei româneşti, o bancnotă de 100 de euro falsă.

S-a întâmplat pe 24 septembrie, în jurul orei 06.00, când poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au fost sesizaţi de către un lucrător al unei case de schimb valutar situate în zona P.T.F., cu privire la faptul că un cetăţean bulgar a încercat să schimbe în lei românești, o bancnotă de 100 de euro falsă.

„În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Mehmedov F., în vârstă de 49 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că a primit bancnota de la un alt șofer ale cărui date de identitate nu le cunoaște, căruia i-a schimbat-o în 5 bancnote de 20 de euro,  neștiind că aceasta este falsă”, anunţă poliţiştii de frontieră.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.