Urât, foarte urât ce aţi făcut! Aţi dat dovadă de lipsă acută de cunoştinţe minime de „şah politic”, deci de lipsă de profunzime de orice fel, în opinia mea, pentru că veţi vedea că minciuna se va întoarce împotriva dumneavoastră. Mai devreme sau mai târziu, şi răutatea şi minciuna se întorc împotriva celor care le folosesc pentru a încerca să „îngroape” pe cineva ca să-i ia locul. Iar la nivel politic, chestiile de genul ăsta se încheie mereu nasol… la urne Aşa se întâmplă mereu! Vă amintesc doar, că poate aţi uitat, domnilor PNL-işti!

Ieri seară, inclusiv pe paginile de Facebook ale unor şefi din PNL Giurgiu, cum ar fi doamna Danciu, boassa de la OFL, a fost postat un filmuleţ cu un dialog purtat în cea mai recentă şedinţă a Consiliului Judeţean Giurgiu, între preşedintele Marian Mina şi consilierul PNL Dumitru Gavrilă.

Evident, nu este întregul dialog, ci doar frânturi, cu idei scoase automat din context, menite să-l descrie pe Mina ca pe un „căpcăun” care are ceva împotriva primarilor şi de aceea nu le împarte banii…

Au scos părţile esenţiale care arătau că, de fapt, Mina are dreptate şi ceea ce spune contrazice ideea pe care filmuleţul doreşte să o impună opiniei publice!

Au lăsat părţile în care Gavrilă se arată ca un fel de prinţ pe un cal galben, apărător al săracilor oropsiţi primari şi care se luptă cu „dragonul” Mina întru apărarea bugetelor locale. Pe care nu a dat 2 bani, în 2014, se pare, când, sub conducere PNL-istă, CJ împărţea aceiaşi bani după 5 luni de la adoptarea bugetului naţional…

Pentru cei care nu cunosc subiectul, la şedinţa extraordinară a CJ Giurgiu, joi, 4 aprilie, Dumitru Gavrilă a grăit(mă mir că mai aveţi loc la Motreanu de la atâta Nicuşor; ce mâncătorie o fi la voi acolo…) şi a încercat să-l tragă de urechi pe preşedintele Mina pe tema alocării banilor privind echilibrarea bugetelor.

Marian Mina a explicat, susţinut de specialiştii din aparatul propriu, că acest lucru poate fi făcut până la sfârşitul anului, că nu poate introduce un asemenea proiect pe ordinea de zi în şedinţa respectivă, întrucât se aşteaptă de la primari o analiză pe fiecare unitate administrativ-teritorială cu proiectele în derulare. Această analiză urmează să fie trimisă la Ministerul de Finanţe şi abia apoi se va face împărţeala cu pricina.

Tot Mina a fost cel care le-a reamintit consilierilor PNL că, în 2014, bugetul fiind adoptat în decembrie 2013, CJ sub şefie liberală a distribuit sumele de echilibrare abia în mai 2014…

Atunci, acelaşi Gavrilă nu mai murea de grija primarilor, se pare, cum vrea să pară acum, când e în Opoziţie… Ce harnici şi darnici sunteţi voi când vă aflaţi în Opoziţie şi atât de aproape de nişte alegeri!

Oricum, filmuleţul, o făcătură nesimţită, dovedeşte, aşadar, mai degrabă o disperare cronică a celor care se coboară la asemenea treburi. Va fi taxat gestul vostru de către giurgiuveni, vă asigur, pentru că sunt sătui de minciuni şi de gogoşi. Liberale.

Filmuleţul lor n-o să-l distribui, că nu merită să le facem vizualizări, dar o să postez aici întreaga şedinţă, deci întregul dialog, pentru că giurgiuvenii merită să ştie adevărul!

P.S.: Şi ştiţi de ce mergem cu fruntea sus, ne uităm în ochii lor şi ne salută chiar şi protagoniştii pamfletelor noastre? Pentru că niciodată, dar niciodată nu am minţit! La faza asta, staţi nasol cu mare parte din presa dumneavoastră…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.