Asa cum v-am mai spus in postari anterioare, la Giurgiu, P.N.L .si P.D.L. au o mare fratie legata de presedintii celor doua partide: Iliescu si Anton ( I.A.)

In ultimele zile ale anului trecut, in sedinta extraordinara, presedintele CJG Dumitru Beianu a impartit banii in rectificarea bugetului, buget care a fost suplimentat cu bani veniti in conturile Consiliului Judetean de la Bugetul de Stat in urma insistentelor facute la centru de catre presedintele PDL Marin Anton.

Este interesant ca banii au fost cheltuiti pe dumuri  judetene si pe obiective de care beneficiaza in special localitati conduse de primari PDL, dar asta il multumeste totusi pe domnul Beianu intrucat este vorba pe fond de realizari ale domniei sale.

Cei mai nemultumiti de aceasta miscare sunt primarii PNL care nu au primit mare branza din acest rectificativ si au inceput deja  sa isi exprime nemultumirea de alinata (I.A.) in care ia numai PDL-ul ca partid iar de la PNL numai cateva persoane.

4 COMENTARII

  1. stati voi linistiti!
    le-a dat bani la primarii PDL cu o singura conditie : lucrarile pe care se vor cheltui acesti bani sa fie efectuate de firma lui Utica!
    punem pariu ca asa va fi?

  2. M-am uitat pe site la CJ, şi am constatat că nu aveţi dreptate. Banii au fost dirijaţi pentru lucrări în zone unde sunt tot felul de primari, nu numai ai PD-L. De ex: Bolintin Vale, Stoeneşti, Găiseni, Răsuceni, Izvoarele etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.