Autorii site-ului http://giurgiu-net.ro/ va ureaza un nou an fericit! Acesta este ultimul post din acest an pe site-ul http://giurgiu-net.ro/. Postarea aceasta nu o vom scrie noi, ci voi, cititorii nostri, prin comentariile voastre. As vrea sa facem urari impreuna, de bine sau dimpotriva, celor dragi sau celor ce ne-au stresat tot anul 2010.

http://giurgiu-net.ro/ in cele sase luni de existenta v-a oferit  1100 de postari, scrise  de cei 34 de autori autentificati si care au beneficiat de 6500 de comentarii pertinente oferite de cititorii nostri care sunt mai inteligenti decat ai lor.

Daca am fost buni sau rai, daca gresim sau construim, daca am suparat sau am bucurat, daca suntem in slujba cetatenilor sau vanduti intereselor, dumneavoastra suntei cei care ne veti judeca! Platforma http://giurgiu-net.ro/ va ramane in continuare una necenzurata, unde orice reprezentant al societatii civile va putea, in urma autentificarii, sa posteze stiri, opinii, luari de pozitie sau simple pareri despre ceea ce se intampla bun sau rau in micul nostru judet.

La multi ani si un an nou mai bun decat cel care a trecut!

Echipa http://giurgiu-net.ro/

20 COMENTARII

 1. Un an nou nu oameni mai buni! Eu urez politicienilor si administratorilor acestui judet un caracter mai bun in noul an si o misiune in slujba cetateanului!

 2. La multi ani,pentru oameni la multi bani, pentru politicieni mai multi prieteni, si pentru noi mai multi cititori 🙂

 3. La multi ani si o iarna usoara,la multi ani oameni buni, si fiti o echipa, singuri nu sa reusiti niciodata !

 4. Eu vreau sa urez un an nou fericit tuturor colegelor mele din primaria Giurgiu, un salariu netaiat, si un sef, un pic schimbat, in bine neaparat 🙂

 5. Felicitari pentru munca depusa si la cat mai multe stiri.
  Daca o tineti tot asa, sigur ajungeti nr1 in topul z iarelor online Gr.
  La multi ani tuturor

 6. ,,Libertatea presei este binecuvantare atunci cand se scrie despre altii si calamitate cand ne gasim pe noi insine acuzati de multe.”( Samuel Johnson), de aceea, va doresc sa ramaneti, deopotriva, binecuvantare si calamitate in anul ca va veni!…La multi ani cu bine!

 7. doresc sa urez tuturor colegilor din ani scolari 1954-1957 din comuna vedea judetul giurgiu un sincer si calduros la multi ani si foarte mult bine .florin bordei

 8. pentru bunul si nepretuitul meu coleg profesor ion rugina din malu doresc sa transmit cele mai sincere urari de sanatate si fericire sotiei lui, fiicei simona, ginerelui, precum si lui dan. cu multa stima florin bordei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.