MESAJUL

presedintelui Romaniei Traian Basescu

cu prilejul sarbatorii nasterii domnului

24 Dec 2010

Cu prilejul Nasterii Domnului,doresc sa va urez urasile cele mai calde de sanatate, intelegere si bucurie alaturi de cei dragi.Intr-o peroiada care ne pune la incercare simtul responsabilitatii si generozotatatea fata de semeni, fie ca aceasta mare sarbatoare saprilejuiasca tuturor cetatenilor romani, din tara si de pretutindeni, regasirea sensului profund al solidaritatii, puterea de a spera si de a implini  impreuna binele de care societatea noastra are atata nevoie.

Craciun fericit!

PRESDINTELE ROMANIEI

Traian Basescu

Sau:

Mesajul Primarului Municipiului Giurgiu Lucian Iliescu cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si a Anului Nou 2011

Dragi giurgiuveni,

Mă adresez dumneavoastră la ceas de bilanţ, dar şi de conturare a proiectelor pentru anul următor. Încheiem o perioadă foarte grea, de strictă austeritate bugetară, care s-a reflectat din păcate negativ şi asupra ritmului de dezvoltare şi modernizare a oraşului. Ne-am fi dorit ca şi în anul pe care îl încheiem să realizăm cât mai multe dintre obiectivele edilitare necesare oraşului nostru. Cu curaj, ambiţie şi tenacitate, cu toţii ne-am angrenat în acest efort de a depăşi momentele dificile prin care trece întreaga ţară şi atât cât ne-a stat în puteri, am încercat să împlinim aspiraţiile de mai bine ale oraşului.

Ne apropiem însă de cea mai frumoasă perioadă a anului – Sărbătorile de Iarnă – şi mi-aş dori ca, măcar pentru câteva zile, să lăsăm deoparte problemele şi să ne bucurăm împreună de magia Crăciunului şi optimismul începutului de an.

În numele colectivului pe care îl conduc şi al meu personal, vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească alături de cei dragi, în sănătate şi pace sufletească, iar Anul Nou 2011 să reaprindă speranţa într-un viitor mai bun, să ne aducă mai multă bucurie şi satisfacţii pe toate planurile.

CRĂCIUN FERICIT şi LA MUNŢI ANI!

Lucian Iliescu

Primarul Municipiului Giurgiu

2 COMENTARII

  1. Cum ar spune Luci iliescu, DECI, o senzaţională mostră de croială postelnicească, dovadă că limba română are şi zilele ei proaste. 🙂
    „În numele colectivului pe care îl conduc şi al meu personal”, de parcă, mesajul nu era semnat, iar autorul era cunoscut!?! Sau, cum ar fi fost posibil, să adreseze cineva un mesaj în numele unui „colectiv” de oameni ai muncii, dar „În numele lui” să nu fi transmis aceleaşi urări?

    „În numele meu” indică, deja, expeditorul, care este persoana, transcrierea fiind la persoana I, iar pronumele personal posesiv „al meu” arată nu numai o iritantă redundanţă lingvistică, ci şi o vai de capul ei de pregătire şcolară, pe care o resimt dureros construcţiile gramaticale ale acestui Dinu Păturică.
    Asta că tot m’a acuzat o doamnă, al cărei nume nu mi’l mai amintesc, că „sunt zero barat” şi că ” eu nu mă pot compara cu LuciAN Iliescu”! Îi spun primarului că aşa cum eu nu mă pot compara cu el, nici el nu se poate compara cu mine. Din motive care ţin de Codul Penal, de DNA, de PArchet şi de multe, multe BUTOANE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.