Asa cum v-am obisnuit va tinem la curent cu toate amanuntele pe care nu le gasiti in presa scrisa sau audiovizual legat de manifestari oficiale desfasurate in Judetul Giurgiu. Conflictul verbal: Marin Anton PDL-Ionel Dinu PSD  din fata Bisericii Eroilor este punctul de forta a ceea ce trebuia sa fie o simpla intalnire a partidelor politice si a reprezentantilor institutiilor statului cu ocazia comemorarii eroilor Revolutie din 22 Decembrie ’89.

Pentru a avea un tablou complet trebuie sa stiti ca la astfel de manifestari partidele isi convoaca toti membrii marcanti care stau grupati in jurul liderului de grup si impreuna cu care merg sa depuna o jerba de flori in cinstea eroile ce sunt comemorati. Dar inainte de asta exista un timp de asteptare in care se oficiaza slujba religioasa si alte manifestari legate de protocol.

La intalnirea de astazi grupul PSD a fost plasat langa grupul PDL tocmai bine pentru ca Ionel Dinu sa poata sa trimita de la distanta sageti verbale ( strigate, ascutite si veninoase) pe un ton ridicat catre liderul PDL, Marin Anton. Totul sub priviririle curioase ale omului de televiziune Dan Diaconescu.

Pana in final, Ionel Dinu a mers  pentru a discuta fata in fata cu Marin Anton, pe acelasi ton ridicat, intr-un dialog ce se auzea in toata manifestarea din fata Biserici Eroilor.

Prinicipalele reprosuri ale lui Ionel Dinu au fost: ca Marin Anton incearca convinga multi PSD-isti sa treca la PDL. Faptul ca incearca un om din afara Giurgiului sa se impuna, dar nu o impunere naturala, ci  una artificiala, dar si ca inceara sa impuna suprematia prin aliana cu Lucian Iliescu. Ca se contureaza o strategie a lui Marin Anton care pregateste organizatia Giurgiu a PDL sa treaca in PNL. Mai mult de atat, Ionel Dinu reproseaza lui Marin Anton faptul ca aduce oameni din afara judetului pentru directiile deconcentrate, un exemplu ar fi cel de la finante, in contextul in care Marin Anton este cunocut drept un artizan al recuperarilor de TVA, dar si banuit de apropieri de anumite firme suspecte din Bulgaria.

12 COMENTARII

 1. Cred că v’aţi grăbit puţin cu titlul. Eu aş fi scris „Ionel Dinu l’a tamponat pe Marin Anton”.
  Personal, sunt de acord cu astfel de poziţii şi le transmit celor care mi’au dat sms şi apeluri că gestul lui Ionel Dinu este salutar, într’un judeţ în care toţi se îngrămădesc să tacă cu demnitate, ca să nu supere posesorii de pixuri care dau contracte. În afară de Adi Popescu, de Ionel Dinu şi uneori de duelurile din Consiliul Local, epiderma lui Don Luciano Iliescu nu suferă atingeri. Pe drumul ăsta, vom constata că MAFIA va face din ce în ce mai rău, vâzând că nu i se întâmplă nimic, că nimeni nu se opune. De asta zic că gestul lui Dinu trebuie pus în lumina corectă, mai ales că reproşurile erau cele îndreptăţite.

 2. expresia „tamponat” e preferata de pdl-isti. am auzit-o de multe ori prin cercurile lor.
  FELICITARI DINU!

 3. Din cate am vazut eu azi, acest personaj a fost cam agitat toata ziua. Singurul moment de liniste al lui a fost atunci cand dadea niste „limbi in urechi” lui Dan Diaconescu.

 4. Pentru cei care nu cunosc personajele: Domnul cu ochelari de soare este Ionel Dinu iar domnul cu palarie neagra si banda kaki este Marin Anton.

 5. daca imi aduc aminte bine,dinu ionel si mos basina dascalu au fost pedisti.cind se credea ca va iesi un om de-al aliantei,dinu ionel si mos basina dascalu au tradat contra sume grase,peste 1 miliard vechi se vorbea atunci,in favoarea numirii lui bulangiu ca pres.la cons.judetean.pe linga bani cei doi tradatori au primit si o sinecura pe 4 ani ca vicepres.ai cons.judetean.ironia vietii a facut ca mos basina dascalu si bulangiu sa treaca la pedelici,ionel dinu la pesedea. cei care se grabesc cu felicitarile fie nu stiu aceste fapte de vitejie ale personajelor amintite de mine fie vorbesc discutii…dinu ionel,sub vai a incercat o reintrare in pd,facea niste sedinte cu simulari de sedinte de consiliu,sarcina primita de la vai(val.adr.iliescu)fost pres al pedeului giurgiu.cum se zice ca politica e cea mai mare curva,nu ma mira ca toti cei pomeniti de mine sunt niste curve masculine,asta asa,ca sa nu le spun niste javre ordinare.nu ma intereseaza beton-anton,nu ma intereseaza analfabetul de dinu ionel dar nu incercati sa-i aduceti laude acestui traseist politic,un zero barat ca om.in rest,sa auzim de bine si craciun fericit!

 6. dinu are si el bilele lui negre insa trebuie stiut bine si ce vrea sa faca si acest domn beton-anton prin judetul asta. Oricum doar interesul propriu e cel ce il mana de la spate si ceva rambursari de TVA pt amantul sau Corbea

 7. neutru ai dreptate si nu am uitat nimic din ce zici tu. dar mi-a placut dinu totdeauna cand a „cantat”. nu uitati zicala:
  „gura pacatosului adevar graieste”

 8. Ionel Dinut este nu un om politic ci un mardeias sadea.Este de altfel un traseist politic si un fripturist notoriu.Marin Anton a uitat ca fara sprijinul decisiv al filialei PDL Mihailesti n-ar fi ajuns nicicand liderul organizatiei PDL-Giurgiu.Pe Mihai Dobre il ridica in slavi pana in alegeri iar dupa alegeri l-a dat la spate si si-a gasit alti prieteni.

 9. Niste javre ordinare, bagate prin politica asta la fel de curva ca ei, care nu au facut si nu vor face nimic notabil pentru nimeni, decat pentru propriile lor buzunare si interese meschine.

  Revenind la „Revolutie”…

  Se vede clar, de la o posta. Lovitura de stat in toata splendoarea ei.Ne-au manipulat cum au vrut eiDin pacate au murit oameni crazand ca vor schimba ceva.

 10. Fiţa-Fiţa fofârliţa fofârli fofârlifiţa nu putea să fofârlească pe mierloiul fofârloiul fofârli fofârlifoiul iar mierloiul fofârloiul fofârli fofârlifoiul nu putea să fofârlească pe mierliţa fofârliţa fofârli fofârlifiţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.