Elevii Colegiului Naţional „Ion Majorescu” şi Liceului de Chimie „Miron Nicolescu” din Giurgiu, chiar daca sunt inca niste copii, ne invata in acesta seara sa redevenim oameni si sa ne pese de cei din jur, de noi, de sufletele noastre si de planeta pe care traim. In acest sens, pe scena mare a Teatrului Valah,in aceasta seara începând cu ora 17.00, ei desfasoara  balul de caritate „De la suflet la suflet”, care are ca scop strângerea de fonduri pentru secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Si asta nu e tot: Elevii celor doua licee au confectionat brazi si masti din materiale reciclabile pe care le scot la licitatie in timpul balului, in felul acesta reusind sa stranga banii necesari gestului caritabil in care au investit mult efort, timp si mai ales suflet. Astfel fac un gest caritabil pentru o sectie importanta din spitalul Giurgiu, si ne atrag si atentia asupra importantei reciclarii si rolul acesteia in salvarea planetei .

1 COMENTARIU

  1. pacat ca multi oameni potenti financiar din acest oras nu au binevoit a raspunde invitatiei facute de acesti copii minunati, care prin munca si talentul lor au incearcat sa-si ajute semenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.