Nici nu s-a aflat bine de alianta I.A. ( Iliescu Anton sau IA de la ia tot ce apuca), asadar nici nu s-a aflat bine de aceasta alianta ca au si dispatut cozile de primari si directori de la usa presedintelui Consiliului Judetean Dumitru Beianu. Asa cum se vede si in in imagine, pe holurile Consiliului Judetean s-a facut brusc liniste. O liniste apasatoare pentru presedintele Beianu care a iesit deja din carti pentru o lunga perioada de timp.

In vremea in care domnia sa era Vicepresedinte al Consilului Judetean Giurgiu iar domnul Boiangiu era Presedinte, gluma care sa facea pe seama domnului Beianu era ca atributiile sale in consiliu primite de la dl Boiangiu erau sa se ocupe cu ascutit creioanele. Acum, se pare ca domnul Beianu a revenit la aceasta preocupare. Pentru ca la usa domniei sale nu mai asteapta nimeni. Cozile sunt acum in alta parte. La I.A. care IA tot !

9 COMENTARII

 1. Lasati ca si cat era la el decizia, dura o vesnicie pana rezolva omul.Nu voi ati scris si de combinatiile lui cu Utica si Andrei Alexandru ?

 2. Ati vazut ca nu au mai fost comentarii si v-ati gandit sa mai bagati o soparla ce place la lume. Eu nu-l suport deloc pe acest personaj, dar lasati barfele de casnice care stau in fata blocului si mananca seminte (un sport municpal). Daca aveti ceva serios despre acest individ puneti aici, ca asa vor ramane si comentariile, daca nu cumva sunt la adresa pesedeilor.

 3. @dinu elena

  Nu,orasul nu mai are nicio sansa.Atata timp cat populatia lui este ignoranta, indobitocita sau resemnata.
  Uita-te in jur,pe strada, la concitadinii nostri, observa-le fetzele, comportamentul…
  Fa o paralela cu cei ce conduc urbea…Fetze de dobitoci,decupati parca dintr-un film din `87.
  Conducatorii sunt oglinda poporului.

  @George

  Mare dreptate ai cand spui ca spartul semintelor e sport municipal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.