Cititorilor mai noi ai acestui blog  le recomand pentru documentare articolul de aici precum si alte articole scrise de presa profesionista legat de hotararea de Consiliu Municipal privind concesionarea Pietei Centale.

Dupa tot scandalul de acum patru luni creat de hotararea  Consiliui Municipal de a concesiona unei firme private Piata Centrala Giurgiu, la termenul stabilit in data de 3 Decembrie nici o firma nu s-a prezentat la licitatia deschisa in vederea concesionarii pietei. Sa se fi razgandit destinatarul si piata sa ramana tot a giurgiuvenilor?

Nu cred! Pentru ca procedura de licitatie odata demarata presupune stabilirea si a unui al doi-lea termen la care pretul poate sa scada, si un al treilea termen unde pretul scade din nou, si apoi incredintarea directa pentru orice suma stabilesc partile. Acesta sa fie motivul pentru care nimeni nu a prezentat interes la primul termen?

Daca asta este motivul, tare le mai stric socotelile publicand textul acesta. Pentru ca acum cand se stie ca devine mai ieftina sunt sanse sa se mai arate cineva interesat de licitatie. Sau poate altcineva asteapata la fel de interesat al trei-lea termen, sau de ce nu, sa participe la incredintarea directa! Vive la democratie !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.