Nu este treaba noastra ca fostul cotidian giurgiu-news.ro se comporta ca un hebdomadar cu tendinta de a deveni lunar. Nu ne permitem nici sa le transmitem faptul ca in sondajul aflat pe giurgiu-news.ro in care il umfla pe Buduru atat de tare incat ne e teama ca va exploda, infara d-lui Lucian Iliescu nu este sigura nici o candidatura. Nu ne permitem nici sa le atragem atentia ca favorizeaza PDL-ul oferind din partea acestuia doua variante de candiaturi. Mai mult, comunicam publicatiei giurgiu-news.ro ca Maugureanu si-a tras ziar electonic,( dar nu il promovez 🙂 ) asadar efortul lor este  in zadar. Nu ne permitem sa transmitem celor de la www.giurgiu-news.ro nici faptul ca Ion Barbu ( cel din sondajul de pe giurgiu-news.ro) cunoscut si sub numele de Dan Barbilian, a fost un poet şi matematician român si ca nu a fost membru PSD( chiar daca si-ar fi dorit ei) si nici nu va candida  la primaria Giurgiu. Nu vreau nici sa le comunic ca fundatia de pe soseaua Bucuresti se numeste Nicolae Barbu.

Vreau insa sa remarcati un patratel albastru in partea stanga a site-ului giurgiu-news.ro , undeva pe la mijloc, pe care puteti da un simplu click daca nu gasiti noutati pe giurgiu-news.ro si veti fi directonati imediat la noi. La giurgiu-net.ro

Pana atunci uram succes publicatie electronice http://www.valcea-news.ro/ poate acolo vom gasi mai multe stiri, si poate bune 🙂 Pentru ca si acolo este un alt sondaj 🙂 !

4 COMENTARII

  1. cand au publicat sondajul ala era vorba doar de primar (era pe vremea lui cantaragiu). acum au pus si niste paranteze si au presupus ca cine a votat atunci a votat si pentru anton.
    nu stiu daca e pe bune sau e fake sondajul dar eu am votat buduru la misto pentru ca stiam ca are cele mai putine sanse 😉

  2. giurgiu news,un mare faaaasss,nu mai poti comenta,il linge pe vai,da niste pronosticuri aiuritoare,gen buduru primar…sta mintea in loc.asa este cind e sa se aleaga praful.

  3. nu vreau sa spun ca giurgiu news nu mai exista, dar sunteti voi care-i suflati cu paiul. lasati-l dus!

  4. Acelasi lucru se intampla si pe aici, numai ca fituica asta este gen CanCan, ceea ce place unui anumit segment. Cand este despre Iliescu si PNL, apar comentatorii de serviciu, micii psd-isti dornici de afirmare si pentru un suc de la Vanghelie arunca cu noroi si in mamaa lor. Lasati voi alte publicatii si vedeti-va barna din ochii psdului, ca sunteti in cadere libera mai mare decat giurgiu-news. Noi cei din vechea garda nu am mai avut loc de cateii tineri, fara minte, dar cu tupeu fantastic si a trebuit sa plecam din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.