Pe surse stie tot! Velican Virginia este numele persoanei pe care PDL Giurgiu, prin persoana presedintelui Marin Anton, o pregateste pentru functia de Director General  al  Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Giurgiu. Cine este Virginia Velican? Evolutia domniei sale este suspect de apropiata de cea a domnului Marin Anton, pentru ca, in timp ce actualul sef al PDL Giurgiu conducea institutia S.C. Rafo .S.A. cu sediul in Onesti, doamna Virginia Velican avea calitatea de Director Finaciar al aceleiasi institutii.

Apoi,  venirea la Ilfov a domnului Marin Anton in calitate de primvicepresedinte PDL aduce o noua coincidenta:  Si doamna Velican Virginia devine director executiv adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice Ilfov .

La momentul grevei finatistilor presa centrala a efectuat cateva dezvaluiri despre averea impresionanta a doamnei Velican:22 de terenuri,două apartamente în Bucureşti,un Audi Q7 şi o Honda ,colecţie de tablouri de 100.000 de euro,depozit la termen la o bancă în valoare de 466.000 RON şi altul de 250.000 de euro!

Conform http://www.realitatea.net Virginia Velican este si acţionară, alături de secretarul de stat de la Ministerul Mediului, Marin Anton, în firma V&V Trading Company SA care a preluat în octombrie 2003, managementul rafinăriei Rafo Onesti.  Virginia Velican este auditor autorizat.

La o prima vedere am putea spune ca nu exista o motivatie a doamnei Velican sa paraseasca Ilfov-ul pentru Giurgiu nici chiar de dragul domnului Anton, insa, pe suse se vehiculeaza niste informatii pe care refuz sa le cred si care sigur nu au legatura cu domniile lor despre niste firme romano-bulgare si despre niste inginerii economice despre care nu am inteles dar se refera la recuperari de TVA si alte chestii nasoale despre care nici nu vreau sa vorbesc pentru a nu va duce in eroare. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ma documentez in domeniu si sa sa aprofundez imformatii cum ar fi cele de aici.

17 COMENTARII

 1. 1. asta e amanta lui anton si e sefa de control la DGFP Ilfov
  2. am auzit ca nu mai vine pentru ca la ilfov castiga mai mult parandarat decat la giurgiu
  exemplu: 2% din rambursarile de TVA de la ilfov > decat 2% din rambursarile de la giurgiu.
  3. daca pana la urma vine, inseamna ca o forteaza anton.

 2. Da stiu si ghete de la motanul incaltat ca e promotie cu geanta de piele cadou 🙂

 3. mai copii,nu va mai dati cu tot felul de pareri aiuritoare,ba ca e amanta lui beton,ba ca nu lasa ilfoful ,ba ca dracu ba ca lacu.un lucru e cert,colegii mei activi din servicii va conduc,beton este colonel secu,blonda esta capitan,ca o fi sau nu amanta lui beton,nu are importanta,important este ordinul pe care il primeste blonda.sa va zic ce grad are si m.m de la finante?daca asta a primit ordinul sa elibereze locul,o va face daca e ordin…

 4. pai asta am spus si eu la pct. 3. daca anton (colonelu) zice sa vina la giurgiu, vine.
  dar anton poate mai tine si de parerea ei de femeie…

 5. Ce colonel,ce capitan,un sarlatan fricos.Dupa DAN PASAT el va fi urmatorul.PRIETENI STIU DE CE?

 6. intradevar,a sosit cu un q7 gri sobolan cu numar de bucale.frumoasa femeie!va garantez ca e si basteapta.timpul blondelor din servicii…meme,saracul,venise la slujba si se trezi inlocuit,partea nasoala ptr.el este ca nu va merge in locul blondei adjunct la ilfov ci se va reintoarce simplu gardian,ca o fi la garda financiara sau la penitenciar,asta nu stiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.