Asadar, asa cum am relatat in postari mai vechi, planul aprobat in sedinta PDL din restaurantul Miorita se pune in aplicare. Sergiu Norut Stanisteanu a fost inlocuit cu Ioan Robert Cristoi, un tip fara reclamatii pana la acest moment si  de la care PDL-ul lui Anton are mari asteptari.

Asadar, noul prefect al judetului Giurgiu, numit cu caracter temporar, este fostul subprefect Ioan  Robert Cristoi.

Norut Stanisteanu este inspector guvernamental o perioada, dar si domnia sa are niste promisiuni de avansare in ministerul administratie si internelor.

Trebuie spus faptul ca, in ciuda postarilor critice de pe acest blog, Norut Stanisteanu ramane in memoria noastra drept un politician abil si un administrator responsabil. Si inca ceva:

Ultima mutare din mandatul sau a fost, se pare, sa se sesizeze in calitate de Prefect in legatura cu privatizarea C.E.T. Giurgiu, sa demareze o ancheta si chiar sa sesizeze parchetul pentru a verifica legalitatea acestei privatizari, conform informatiilor gasite AICI!  Este asta o iesire spectaculoasa din functie? Sau ce?

Cine zicea ca C.E.T.-ul a fost privatizat in interesul cetatenilor?

8 COMENTARII

  1. Norut Stanisteanu ramane in memoria noastra drept un politician abil si un administrator responsabil – chasca parai?

  2. dar tiganul care a fost pana acum era mai frumos??macar sa-l cunosti ca om pe Robert si la urma sa vorbesti!

  3. dintr-un vames spagar valetu de casa al lui ungureanu pe filiera pnl-ista promovat de pnl plimbat prin vamile din bucuresti unde nu a fost pe la serviciu platit fiind vreme de circa 6 luni fost angajat in primaria lui iliescu, fost sef la finante publice sector 5 bucuresti…… ajuns prefect pdl-ist ADICA A INCALECAT iliescu SI PREFECTURA !!! doamne ce criza de oamenii au astia din pdl …. vai, vai, vai de capul nostru

  4. cred ca astia de la pdl isi recruteaza oameni doar din mediile mafiote , adica trebuie sa fi fost un derbedeu, un spagar, un personaj controversat , un lingau pe la toate partidele si esti numai bun sa te racoleze pdl-ul si sa te unga intr-o functie publica . Sa se aleaga de voi ce s-a ales din pntcd !!

  5. politician abil? da! a facut spagi si a colaborat cu primarii escroci, indiferent de culoarea politica. Si-a aparat doar interesele! afara din giurgiu cu inca un escroc!

  6. jean valjean esti prost informat , faci confuzie . Daca tot vrei sa informezi lumea spune adevarul nu dezinforma . Sau nu ti convine numirea deoarece nu face parte din tabara ta .Pesonajul nu a lucrat niciodata la primaria Giurgiu si nici la finantele publice sect.5 bucuresti . a lucrat numai la vama Giurgiu . Asa ca informeaza te inainte sa postezi.
    Si pentru elena , decat sa-ti dai cu presupusu` mai bine te-ai duce la cratita , acolo poate ai mai mult talent. Tot respectul pentru comentariile pertinente .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.