Daca pana la suspiciunea de aranjamente subterane intre Anton si Iliescu se intampla ca o parte din consilierii municipali PDL sa mai voteze si impotriva, incepand cu ultima sedinta cei patru consilieri orasenesti PDL si anume: Nemtescu, Ivan, Velicu, si Velicu Marioara, voteaza entuziasti si la vedere tot ce propune Imparatul (primatul Iliescu) in sedinte. Ba chiar in sedinta de joi, doi dintre ei au votat pentru, la un punct prezent si in sedinta de acum doua saptamani la care atunci votasera contra!

Acesta este primul pas in marea unire a celor doua partide de dreapta foarte asemanatoare ca si atitudine si anume PDL si PNL.

Surprizele mari deabia de acum vor incepe!

7 COMENTARII

  1. Anton tot cu PNL-ul tine, nu uita el cine i-a dat sa manance si cine l-a facut mare ….Asta e cartita PNL-ului intrata in PDL !

  2. eu stiam ca o sa se refaca intr-un fel sau altul,alianta da.pesedeul meu iar o va lua in barba,inca 4 ani in opozitie…alde bombo,mitrea,vanghelie au ce baga in gura dar restul de pesedei?inca 4 ani departe de tzatza bugetara…tare mi-e teama ca vor migra la generalul de popota,oparica.noi cu cine sa facem alianta?cu antenele lui voiculescu tot facem,i-am bagat ca pe milogi in parlament ca singuri,vai de antena lor,la ce ne-a folosit?cu nebunul de vadim sau tra-la-la becali nici nu se pune problema.trebuie sa recitesc cartea lui hector malt”singur pe lume”ca asta a ajuns pesedeul meu drag.daca ne moare si seful,tovarasul iliescu,zau(vorba marxistului)daca stim incotro sa o luam.

  3. Doi vagabonti : Iliescu care a furat tot ce se putea fura in Giurgiu si Anton care a furat tot ce se putea fura de la Rafo Onesti cand era administrator…..cine se aseamana se aduna , vai de noi giurgiuvenii !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.