Frateee, nemultumire mare printre oamenii de afaceri din subteranul intelegerilor cu Beianu. Unul e suparat si ameninta ca se duce sa il parasca la imparatie, altul e suparat si ameninta ca nu va mai sprijini  PNL-ul la alegerile urmatoare  ba chiar va merge sa candideze la un alt partid, iar altul e hotarat sa consteste orice licitatie. Oamenii sunt nervosi pentru ca, se pare, la acelasi paradarat ei sunt dati la o parte pentru un prieten de familie al lui Tica Beianu, fost sef la un magazin de fitingaraie brenduite din Giurgiu, domnul Utica.

Si asta nu e tot. Afaceristii reclama inclusiv faptul ca lucrarile facute de bunul prieten al d-lui Beinau nu sunt de calitate. De exemplu, ultimele lucrari de curatare a caloriferelor din CJG au durat o luna iar dupa aceea curgea apa prin ele ca prin niste site. A fost nevoie sa le demonteze iarasi, sa le sudeze si sa le monteze la loc iar asta a facut deranj in Consiliul Judetean Giurgiu.

Eu cred ca sunt simple zvonuri. Nu are cum sa aranjeze d-l Beianu lucrarile si nici nu stiu ce inseamna parandarat. Spune si tu!

1 COMENTARIU

  1. parandarat cat cuprinde, Mitica nu renunta, dar nu vrea sa bata la ochiometru ii ia prin rotatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.