Sedinta de ieri a Consiliului Judetean Giurgiu ne-a surprins cu masurile anticriza pe care le aplica in folosul cetatenilor Judetului Giurgiu: La propunerea presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu Dumitrul Beianu, se aproba cheltuirea sumei de 3.603.79 mii lei adica 857,09 mii euro, adica putin sub un milion de euro pentru ” Reabilitare si modernizare Sala Mica – Teatrul Valah Giurgiu”

Pentru cei sceptici privind autenticitatea informatiei, le spun ca este vorba despre punctul 8 pe ordinea de zi a sedintei Consilului Judetean Giurgiu.

Iar ca sa ne facem treaba pana la capat vom fi foarte atenti care va fi firma ce va castiga marele contract de amenajare a salii Mici a Teatrului Valah Giurgiu. Pentru ce zicea domnul Beinanu ca nu are Consiliul Judetean Giurgiu bani pentru ca e criza?

4 COMENTARII

  1. M-am uitat pe site-ul Cons Jud şi am văzut ce lucrări sunt propuse în banii ăştia. Se pare că sala va fi reconstruită complet, după standarde beton pentru acest domeniu. Aşa că nu mi se pare o sumă mare, problema este dacă vor avea aceşti bani

  2. In timp ce un vestigiu cum e cladirea liceului Ion Maiorescu sta sa cada si copii se inghesuie sa invete prin internat,voi faceti sali mici de teatru intr-un orasel prafuit de provincie in care lumea de-abia se mai duce la piata ca nu are cu ce,dar sa mai mearga la teatru…Ce conteaza ca acolo am invatat si noi,si parintii nostri si poate vor invata si copii nostri daca nu se va prabusi intre timp.Dar de ,daca tot avem Ateneu se cade sa avem si sali de teatru si lac cu hidrobiciclete si ronduri cu statui,adica tot ce-i lipseste amaratului de giurgiuvean ca sa-si ascunda peticele din fund.

  3. I like this Salveaza o viata | Jurnal 13 , ejoyned this one regards for posting keep update Salveaza o viata | Jurnal 13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.