Consilier judeţean al PSD, locuitor al oraşului Bolintin Vale, Daniel Cosmin Lazăr a transmis ATOP o solicitare în acest acest sens, după situaţia gravă înregistrată în localitatea respectivă.

Vă amintim că, după ce un bărbat a fost ucis de mai multe persoane, sute de giurgiuveni din Bolintin au protestat, seara trecută, cerându-le oamenilor legii să ia măsuri faţă de cei care se fac vinovaţi de uciderea bărbatului, dar care sunt cercetaţi şi pentru alte fapte de natură penală.

DETALII despre scandal, AICI: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/sute-de-oameni-in-strada-la-bolintin-vale-giurgiu-crima-625684.html

„Domnule Presedinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Giurgiu, stimati membri, vă adresez prezenta adresă ca urmare a ultimelor evenimente petrecute în orașul Bolintin-Vale soldate cu uciderea unui om și cu revolte sociale care pot genera în lanț o serie de alte evenimente nedorite.

Prin prezenta adresă doresc să îmi comunicați daca până în acest moment ATOP GIURGIU s-a întrunit să dezbată problema de la Bolintin-Vale, cunoscută deja la nivel național și ce solutii legale au fost identificate pentru a ameliora situția din prezent și a preîntâmpina apariția unor astfel de cazuri.

În cazul în care nu s-a realizat o astfel de sedință, consider că aceast fapt se impune de urgență, solocitându-vă totodata să ne prezentați un plan cu masurile imediate ce se impun a fi luate în această speță precum și cele ce trebuie întreprinse pe termen lung.

Având în vedere situația deosebit de gravă și tensiunile sociale de la Bolintin care persistă de ceva timp dar care în prezent au ajuns la cote maxime, va rog sa luati în serios cererea mea, mai ales că  există un precendent la Bolintin-Vale, din urmă cu mai mulți ani, în care locuitorii au incendiat casele celor din comunitatea rromă tot pe fondul unor tensiuni similare.

Solicit răspuns scris catre mine și către institutia Consiliul Județean Giurgiu pentru a putea fi pus la dispoziția celorlalți consilieri județeni”, scrie în adresa transmisă ATOP de către consilierul judeţean Cosmin Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.