Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună – acestea sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu. Ieri a început perioada de înscriere a candidaților pentru ocuparea unuia dintre cele 10 posturi vacante.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida și persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele interesate trebuie să transmită toate documentele necesare, exclusiv în format electronic la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, astfel:

  • cererea de înscriere, completată olograf și lizibil, până la data de 27.11.2021, ora 16:00;
  • celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, în volum complet, până la data de 04.12.2021, ora 16:00.

Precizăm faptul că atașamentele nu trebuie să depășească 40 Mb.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței unor fobii incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:

  • “urcarea pe scară” – pentru verificarea acrofobiei (frică extremă de înălțime);
  • “deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei (frica de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic / teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase).

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând https://fb.watch/9sgkAKg2Le/.

Menționăm faptul că toate probele de concurs vor fi susținute la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealu Spirii” București-Ilfov, din Calea 13 Septembrie nr.135, sector 5, București, conform unui grafic ce va fi afișat, în timp util, la avizierul inspectoratului și pe pagina de internet (www.isugiurgiu.ro).

Pentru informații referitoare la condițiile de ocupare a acestor posturi, accesați pagina www.isugiurgiu.ro, secțiunea “Carieră”.

Detalii:

http://www.isugiurgiu.ro/doc/Anunturi/ANUNT-%20organizare%20concurs%20pentru%20recrutarea%20in%20vederea%20angajarii%20in%20corpul%20soldatilor%20si%20gradatilor%20profesionisti..pdf

Compartimentul Informare și Relații Publice- ISU Giurgiu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.