„Spartanii” lui Cioloş s-au împiedicat şi au căzut în Parlamentul României! Guvernul propus de USR-Plus n-a trecut. Au fost 184 de voturi „împotrivă” şi 88 „pentru”. Nu aveam cum să îi lăsăm să se întoarcă la conducerea ţării tocmai pe aceia care au distrus-o sistematic, în ultimul an, pe cei responsabili de catastrofa medicală, de colapsul economic şi social din România.

❌ PSD face, însă, apel către toţi liderii partidelor parlamentare să lase la o parte orgoliile politice şi să termine cu scandalul! Mor sute de români, în fiecare zi, şi alte zeci de mii luptă pentru viaţa lor! Acum, este nevoie de #dialog şi de măsuri bune şi rapide luate pentru oameni!

☑️ Iar #PSD a venit, întotdeauna, cu soluții pentru îndreptarea prostiilor făcute de cei care guvernează. Astfel, propunem un ACORD politic pentru a învesti un guvern de #specialiști, până depășim situația grea din prezent.

❌ PSD nu are majoritate, iar un guvern minoritar NU este o soluţie pentru situaţia dezastruoasă din România! NU susţinem şi nici NU propunem un guvern minoritar. Ţara are nevoie de un executiv cu o susținere largă, compus din specialiști care să ia măsurile necesare, până la primăvară, când se pot organiza alegeri anticipate”- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.