Se pare că nu. Păi, ce-aţi făcut domnule Beianu, nici cu tăierile alea de sporuri, cu “priceperea” şi “iscusinţa” dumneavoastră, n-aţi reuşit nici acum să rezolvaţi problema de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu? Nu vă lăudaţi dvs. că aveţi totul sub control, că Guvern, că Cîţu, că Iohannis, că PNL, Motreanu and company? Nu v-ajunge firimitura aia din Fondul de Rezervă?! Ntz. Ntz.

Cu ce sunt de vină oamenii care-şi fac treaba şi care nu-şi condiţionează activitatea în funcţie de plata salariului? Cum ar fi să vă zică şi ei: o să mai muncim când ne daţi banii? Toţi şi la timp. Foarte nasol ar fi, ştim.

Că aşa le-aţi promis. Că n-or să mai fie probleme ever, dacă-i conduceţi dvs!

De ce nu folosiţi excedentul bugetar? Pe Mina aşa-l sfătuiaţi. Aveţi alte planuri cu banii din sursa menţionată? Din câte ştim, legea chiar vă permite, mai nou, să redirecţionaţi fondurile, mai ales că vorbim despre o situaţie specială şi urgentă, în cazul instituţiei menţionate.

Avem speranţa că giurgiuvenii de la DGASPC îşi vor lua cât mai curând salariul şi am înţeles că mâine, va avea loc o şedinţă a CJ Giurgiu unde se vor pune la punct detalii financiare pe subiect.

Pe de altă parte, aţi observat, stimaţi cititori: când PNL-istul Dumitru Beianu vorbeşte despre giurgiuvenii angajaţi, în anii trecuţi, la DGASPC Giurgiu, are atât dispreţ în glas, ca să nu zicem ură, de parcă salariaţii cu pricina n-ar fi oameni, n-ar fi concetăţeni, n-ar fi suflete cu familii şi probleme. Nu l-am auzit, însă, pe dl. Beianu să critice activitatea lor. Simplul fapt că i-ar fi “angajat” Mina îl enervează la culme şi constituie, se pare, pentru el un motiv suficient ca să-i lase fără serviciu.

Sperăm, totuşi, că nu tocmai acum, în pragul iernii, când se anunţă facturi record la utilităţi şi alte scumpiri nesimţite!

Sigur, sunt aceiaşi oameni cărora, în campanie, le zâmbeşte galeş şi-i pupă pe creştet, în speranţa că intră şi ei, acolo, la numărul de voturi.

Şi dacă sunt aşa de “mulţi”, cum declaraţi, cum dracului de DGASPC încă are deficit de personal şi vă lăudaţi, în acelaşi timp, cu angajări masive pe unele proiecte?

Aţi “reclădit” Giurgiu de… mai bine ne lipseam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.