▪️Florin Cîțu alături de partidul penalilor ( PNL ) a împărțit bani din Fondul de Rezervă al Guvernului după bunul plac și după niște criterii mai puțin cunoscute ( noaptea ca hoții )▪️Localitățile care au adus un aport electoral pentru PNL la alegerile parlamentare din 2020 au fost foarte bine recompensate, în timp ce localitățile unde PSD a ieșit drept câștigător au fost aspru pedepsite!

▪️Și localitățile care au votat pro Cîțu la marele congres cu peste 5.000 de participanți în plină pandemie au fost recompensate!Este de noaptea minții cum acești oameni încă își bat joc de locuitorii României, în speță de locuitorii județului Giurgiu.

▪️În județul Giurgiu sunt 3 orașe. Dacă Municipiul Giurgiu primește 5.000 mii lei, un oraș precum Bolintin Vale având o populație de 12.929 primește o suma în valoare de 100 mii lei și orașul Mihăilești având o populație de 7.923 locuitori primește o sumă în valoare de 600 mii lei. Diferența? Apartenența politică a primarilor, Bolintin Vale având un primar PSD iar Mihăilești primar PNL.

▪️Iarăși un exemplu elocvent este acesta : o localitate precum Gogoșari având o populație de 1.975 locuitori primește 550 mii lei iar Greaca având o populație de 2.543 primește 50 mii lei.

▪️Care sunt criteriile după care au fost împărțiți acești bani? Probabil apartenența politică și rezultatul alegerilor, pentru că altfel nu îmi pot da seama…

▪️Dar și în PNL sunt anomalii: Primăria Comana, unde primar este Aurel Enache ( candidat PNL ) având o populație de 7.222 locuitori, primeste suma de 250 mii lei , iar Bucșani ( tot candidat PNL ) având o populație de 1.988 locuitori primește suma de 500 mii lei. Diferența? Primarul comunei Comana s-a împotrivit mult prea iubitei conduceri a PNL Giurgiu și a fost și el aspru pedepsit!

▪️Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățeni pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar prostie ci și o imensă ticăloșenie ! Pușcăriașul Florin Cițu demonstrează încă o dată, prin nemernicia cu care a împărțit fondul de rezervă al Guvernului și l-a împărțit tuturor primăriilor, mai puțin celor conduse de PSD, că acest om nu avea ce să caute într-o poziție atât de înaltă!

𝐏𝐒𝐃 𝐕𝐀 𝐃𝐄𝐏𝐔𝐍𝐄 𝐏𝐋𝐀̂𝐍𝐆𝐄𝐑𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐀𝐋𝐀̆ 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐀𝐁𝐔𝐙 𝐈̂𝐍 𝐒𝐄𝐑𝐕𝐈𝐂𝐈𝐔 𝐈̂𝐌𝐏𝐎𝐓𝐑𝐈𝐕𝐀 𝐋𝐔𝐈 𝐅𝐋𝐎𝐑𝐈𝐍 𝐂𝐈̂𝐓̦𝐔 𝐒̦𝐈 𝐀 𝐓𝐔𝐓𝐔𝐑𝐎𝐑 𝐃𝐄𝐌𝐍𝐈𝐓𝐀𝐑𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐈𝐌𝐏𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓̦𝐈 𝐈̂𝐍 𝐀𝐃𝐎𝐏𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐇𝐎𝐓𝐀̆𝐑𝐀̂𝐑𝐈𝐈 𝐃𝐄 𝐆𝐔𝐕𝐄𝐑𝐍 𝐏𝐑𝐈𝐍 𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐄𝐗𝐄𝐂𝐔𝐓𝐈𝐕𝐔𝐋 𝐀 𝐀𝐋𝐎𝐂𝐀𝐓 𝟏 𝐌𝐈𝐋𝐈𝐀𝐑𝐃 𝐃𝐄 𝐋𝐄𝐈 𝐃𝐈𝐍 𝐅𝐎𝐍𝐃𝐔𝐋 𝐃𝐄 𝐑𝐄𝐙𝐄𝐑𝐕𝐀̆ 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐏𝐑𝐎𝐈𝐄𝐂𝐓𝐄𝐋𝐄 𝐋𝐎𝐂𝐀𝐋𝐄!‼️

Preluare postare Facebook- Dragoş Udvuleanu, preşedinte TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.