Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina:

Umilinţă maximă pentru Cîţu! Nu a existat în istoria României un număr atât de mare de voturi „pentru” la o moţiune de cenzură ca în cazul lui Florin Cîţu! Fix în cap a căzut azi ,„Superman”-ul lui Iohannis! Moţiunea de cenzură a PSD a trecut cu 281 voturi, în Parlament! Cîţule, eşti istorie! Sperăm să nu te mai vedem vreodată în fruntea Guvernului! Hai, du-te şi îmbată-te, mai ţepuieşte vreo bancă, fă ce ştii tu mai bine, dar lasă România în pace!

Indiferent ce Guvern va veni, trebuie să aplice URGENT măsurile prezentate de #PSD pentru a salva ce mai poate fi salvat din dezastrul lăsat în urmă de fomiştii, incompetenţii şi hoţii de Dreapta. Plafonarea preţurilor la energie şi gaze, compensarea facturilor deja plătite, subvenţionarea gigacaloriei, aplicarea Legii consumatorului vulnerabil, creşterea salariului minim, a alocaţiilor, a pensiilor, GESTIONAREA PANDEMIEI, finanţarea autorităţilor locale aflate în pragul falimentului şi sistem de implementare urgentă a PNRR.

Acestea sunt adevăratele probleme ale românilor şi trebuie să fie priorităţile celor care conduc ţara!”

Deputat Cristina Elena Dinu:

Moţiunea de cenzură a #PSD a trecut! Gata, Cîţu, pleacă acasă!

Scăpăm #România de cei mai incompetenţi conducători din istoria ţării!

PNL nu mai are nicio legitimitate ca să vrea sau să mai fie la cârma ţării, iar preşedintele Iohannis trebuie să admită că s-a schimbat #majoritatea în Parlament şi să RESPECTE #Constituţia!

Indiferent ce guvern va veni trebuie să ia urgent #măsuri pentru România: plafonarea preţurilor la energie şi gaze, aplicarea Legii consumatorului vulnerabil compensarea facturilor deja plătite şi subvenţionarea gigacaloriei. #PSD propune şi creşterea salariului minim, a alocaţiilor, a pensiilor, dar şi GESTIONAREA PANDEMIEI, pentru că situaţia este din ce în ce mai gravă. Trebuie asigurată ACUM finanţarea autorităţilor locale pentru funcţionare şi investiţii, dar şi crearea unui sistem de implementare urgentă a PNRR si absorbția accelerata a fondurilor europene aflate la dispoziție.

 #Fără_Jungla_De_Dreapta!

#Superman_A_Căzut

#Moţiune_PSD”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.