Am aflat pe surse, că, la sfârşitul săptămânii trecute, a murit un bărbat din complexul pentru adulţi din Giurgiu. El fusese infectat cu SARS-COV-2, alături de alţi trei beneficiari şi doi angajaţi ai aceluiaşi centru.

Cum este posibil aşa ceva, domnule preşedinte PNL-ist al Consiliului Judeţean Giurgiu? Informaţia asta de ce n-aţi dat-o presei? Parcă vă lăudaţi cu transparenţă totală! Domnule Beianu, ce se întâmplă în centrele, locuinţele protejate şi în casele de tip familial ale DGASPC Giurgiu? Au sau nu au materiale de protecţie împotriva COVID-19? Au sau nu “circuite” şi se respectă sau nu regulile de prevenire a îmbolnăvirii? Cine trebuie să verifice toate aceste lucruri? În afară de a schimba şefii pe la toate subordonatele, mai faceţi şi altceva pentru DGASPC Giurgiu?

Dacă erau Cătălin Lupu la conducerea instituţiei, respectiv Marian Mina la CJ Giurgiu, eraţi cu toate vuvuzelele în stradă ca să strigaţi că INCOMPETENŢA UCIDE, nu? Că mor oamenii pe tura PSD-ului! Nu e valabilă şi acum, în cazul dumneavoastră? Mor oameni pe tura PNL-ului, domnule Beianu!

Cine răspunde pentru moartea lor? Câţi se vor mai îmbolnăvi şi câţi vor mai muri şi de ce s-a ajuns aici?

Este adevărat că patru centre ale DGASPC Giurgiu au devenit adevărate focare COVID-19? Ce măsuri luaţi acolo, dar, mai important, de ce n-aţi făcut ce trebuie ca să nu se ajungă aici?

Vom reveni cu amănunte pe acest subiect!

Sursă foto: Internet

DREPT LA REPLICĂ- CJ GIURGIU

“Beneficiarul N.S. a fost diagnosticat pozitiv SARS-COV-2 în data de 18.09.2021, în urma aplicării testului rapid de către specialiștii Serviciului de Ambulanță Giurgiu. Ulterior, în aceeași zi, a fost retestat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, în cadrul Unității de Primiri Urgențe, rezultatul fiind tot pozitiv.
Pacientul a fost internat în data de 18.09.2021, ora 15.30, în container izolator.
În data de 20.09.2021, Neștiutu Sorin a fost externat, având starea de sănătate stabilă, cu diagnosticul “pneumonie covid formă ușoară” si tratament.
Beneficiarul a fost izolat în locuință, starea sa de sănătate fiind monitorizată conform procedurilor, de 3 ori pe zi.

În data de 27.09.2021 starea de sănătate a beneficiarului s-a agravat brusc, fiind solicitată o ambulanță, el fiind preluat de aceasta și transportat la spital, unde a fost, din nou, internat în container izolator.
Neștiutu Sorin a decedat în data de 29.09.2021, ora 16.00, la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.
Beneficiarul nu era vaccinat împotriva Covid-19, deoarece echipa de specialiști care a realizat vaccinarea cu caravana mobilă a stabilit că acesta avea mai multe comorbidități: boală renală cronică severă stadiul IV, hepatita B, hiperuricemie, diabet zaharat tip 2, stabilind că beneficiarul nu se încadrează pentru vaccinare.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.