Noi v-am spus că v-au păcălit, în campanie, când v-au zis că, dacă vor câştiga ei, va curge lapte cu miere în Giurgiu! Nu de alta, dar au mai fost la butoane mulţi ani şi ne-au arătat ce(NU) pot. V-au vrăjit iar, susţinând că acum au şi guvern şi preşedinţie, fonduri europene fără număr şi că, astfel, Giurgiu va primi ajutor pentru orice vor cere ei. Au făcut un mare… drac!

În afară de a-şi angaja neamurile peste tot şi de a se poza pe unde-au apucat, ce au făcut? Mai mult rău, iată!

Situaţia pare mai gravă decât a fost vreodată şi o anunţă chiar ei, mascat, printr-un articol dintr-o publicaţie galbenă.

Sigur, întrucât n-o să recunoască vreodată că EI NU au fost în stare să gestioneze situaţia, aruncă dezastrul tot în curtea celor dinainte. Atât pot, atât fac.

Astfel, potrivit publicaţiei cu pricina, Consiliul Judeţean Giurgiu „este la un pas de imposibilitatea plății salariilor angajaților proprii, dar și ai celor din direcțiile subordinate”, pentru că organigramele instituţiilor ar fi fost “supradimensionate” în mandatul trecut.

La acest moment, fondul de salarii pentru angajații DGASPC – cea mai mare direcție din subordinea CJ – se ridică la 45 de miliarde lei (vechi) lunar, la care se adaugă încă 35 de miliarde de lei – salariile angajaților celorlalte direcții din subordinea CJ, iar Consiliul Județean este la un pas de a intra în incapacitatea de plată a acestor salarii!”, se arată în articolul menţionat.

Domnule Beianu, nu ştiaţi cât e fondul de salarii, de la întocmirea bugetului? V-aţi trezit acum cu burtica goală? Sau s-a supărat Cîţu că l-oţi fi votat pe Orban şi vă execută ca la carte(a PNL)?

Nu mai devreme de săptămâna trecută trăgeam un semnal de alarmă cu privire la situaţia salariilor din DGASPC şi imediat au sărit lăcustele flămânde să ne contrazică şi să ne spună că n-avem dreptate, că vrem noi să-i speriem pe oameni etc. E, poftim! E mai nasol decât credeam!

Dar mai nasol e că, pentru a-şi ascunde incompetenţa, conducerea PNL-istă a Consiliului Judeţean Giurgiu jeleşte pe ritmurile hit-ului „Greaua Moştenire”. Vreţi să vă desenăm ca să înţelegeţi că NU MAI ŢINE?

Nu a angajat fostul preşedinte în 4 ani cât a angajat Beianu într-unul singur! Pentru că, dacă era corect, PNL-istul cu pricina amintea şi că tocmai a înfiinţat o nouă societate în cadrul CJ Giurgiu de unde papă bani grei vreo 60 de oameni, aşa. Eeee, trebuie să facă loc pentru ai lor, nu? Căci… ghiciţi cu ce partid ţin oamenii care au fost sau vor fi angajaţi?! Doar n-o să ţină fix cu PSDeu’!

Nu e frumos, domnule Beianu! Pretenţii nu mai aveam, oricum, dar aşa jelire e jenantă, zău!

Încă de la începutul anului, ştiaţi ce buget aveţi, nu?, ştiaţi ce vă trebuie la toate capitolele, ce puteţi primi de la Guvern, ce proiecte aveţi şi aşa mai departe. Când aţi realizat că socoteala din campanie nu se potriveşte cu aia din timpul mandatului, aruncaţi repede mâţa moartă-n curtea PSD?

Penibil, ruşinos!

Nu de alta, dar dacă era aşa dezastruoasă treaba la CJ, dădeaţi un număr de oameni, de „lipitori de afişe”, cum au fost catalogaţi, nu? Ca să facem şi noi o comparaţie! Altfel, oricine poate spune orice.

P.S.: Rămâne cum s-a stabilit, evitaţi Comana şi Prundu!

Drept la replică.- CJ Giurgiu

„Cel mai mare dezechilibru în bugetul Consiliului Județean Giurgiu îl reprezintă cele 200 de angajări făcute mandatul trecut, sub conducerea lui Marian Mina, doar la Direcția de Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, unde s-a ajuns în situația de a avea câte doi îngrijitori la un beneficiar. 

Și spun “doar la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului” pentru că, după cum deja se știe, același Marian Mina a avut grijă să mărească nejustificat și aparatul de specialitate al Consiliului Județean, dar și al altor subordonate. 

În altă ordine de idei, bugetul propus si aprobat în ultimii 5 ani a fost făcut pentru începutul anului, urmând ca în timpul anului să fie făcute rectificări bugetare. 

Așa cum am mai spus, bugetul întocmit la începutul anului nu susține cheltuielile până la finalul anului.

Și ca să nu mai existe informații eronate, menite să-i dezinformeze pe giurgiuveni, vă atașez un extras Revisal, din care se poate observa câți angajați are, în prezent JUDSERV: DOI!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.