Chiar dacă nu s-a mai putut organiza ca în anii trecuţi, un eveniment mai amplu pentru pensionari, de 1 Octombrie, social-democraţii giurgiuveni nu au uitat de vârstnicii lor şi, de data aceasta, le-au pregătit alt fel de daruri.  Este vorba despre alimente pe care le-au oferit, astăzi, unui număr de peste 160 de pensionari social-democraţi giurgiuveni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.


Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina: „Cu emoţie, deosebit respect şi recunoştinţă, am oferit, astăzi, daruri mai multor pensionari social-democraţi din Giurgiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorite pe 1 Octombrie. M-am bucurat să îi revăd pe mulţi dintre cei care au fost alături de noi în atâtea bătălii, care ne-au sprijinit necondiţionat, oameni loiali, harnici, oameni buni şi frumoşi pe care te poţi baza mereu şi care au nevoie acum de sprijinul nostru! Le mulţumesc şi cu această ocazie pentru devotamentul şi implicarea dumnealor şi îi asigur că le voi fi întotdeauna alături!”

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu: „Să ne cinstim #părinţii şi #bunicii, deoarece fără ei n-am fi fost nici noi, ceea ce suntem astăzi! Pentru că se apropie #Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită pe 1 Octombrie, am pregătit, cu drag, daruri pentru peste 160 de pensionari social-democraţi giurgiuveni. Cu recunoştinţă şi respect, le-am oferit, astăzi, un cadou de ziua lor, dar şi bucurie, speranţă şi încrederea că suntem alături de ei, aşa cum dânşii mereu au fost alături de noi. La Mulţi Ani, în avans, de 1 Octombrie!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.