„Pe noi ne-au ţinut închişi în case, cu Poliţia la uşă, chiar cu teste negative(vorbesc din experienţă), când incidenţa era mult mai mică decât acum. Ei, PNL-iştii, au vrut să le arate românilor cine-i şefu’ şi au organizat un circ grotesc – căruia i-au zis Congres – cu 5.000 de oameni, claie peste grămadă. Fix acum, când înregistrăm peste 7.000 de cazuri, zilnic. Mai mult, au făcut şi abuz de putere, modificând legislaţia, astfel încât să poată desfăşura evenimentul! Asta înseamnă să fii absolut nesimţit, să îţi baţi joc de toţi cei care au respectat cu stricteţe regulile din pandemie!

Asta înseamnă să n-ai niciun strop de respect faţă de românii pe care îi amăgeşti de 2 ani că vor duce o viaţă „normală”, dar pe care i-ai distrus sistematic, pe toate planurile!

În timp ce nouă ne-au pregătit restricţii drastice, PNL-iştii s-au îngrămădit ca sardinele la un eveniment pe care puteau, foarte bine, să-l facă online! Vor să îi bage iar pe români în case, închid şcolile, închid spitalele, pregătesc amenzi uriaşe ca să mai facă rost de bani pentru buzunarele lor, în timp ce ei au avut liber la destrăbălare, sâmbăta trecută. Cine ştie, o fi fost iar virusul „în vacanţă”, în ziua cu pricina. De altfel, sfidător, preşedintele Iohannis era singurul fără mască…Cum să vă mai creadă lumea, când voi vă bateţi joc de noi?

Sunteţi responsabilii morali pentru moartea oricărui român care nu a făcut ceea ce trebuie ca să se protejeze pe sine şi pe familia sa, tocmai pentru că nu a avut încredere în ce i-aţi spus!”- preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.