„La conferinţa de presă de astăzi(vineri, 3 septembrie) a #PSD_Giurgiu am vorbit despre ADEVĂRATA miză a scandalului dintre PNL şi USR. Programul ,,Anghel Saligny” versus Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS).Banii, #puterea, funcţiile. Acestea sunt singurele motive din cauza cărora a început #războiul dintre partidele de la putere.Din păcate, au de suferit doar românii. Tot acest #circ este creația membrilor Coaliției, care in loc sa fie preocupaţi de facturile enorme la gaze si electricitate, de cursul euro care a luat-o razna, de valul 4 si de pregătirea școlilor și spitalelor pentru aceasta, au aruncat țara intr-un haos si mai mare decât era până acum.De aceea guvernul Cîțu trebuie să plece acasă!

Deocamdată #PSD este singurul partid din Opozitie care a prezentat public textul motiunii si care are semnăturile necesare depunerii ei. Vrem însă să fie un #demers comun, al tuturor celor care vor ca guvernul Cîțu să plece. Vom #vota orice motiune împotriva Guvernului Citu așa cum am mai facut și vrem să îi vedem și pe cei care acum doar #declară că vor vota!”- preluare Facebook, deputat Cristina Elena Dinu.

1 COMENTARIU

  1. […] „La conferinţa de presă de astăzi(vineri, 3 septembrie) a #PSD_Giurgiu am vorbit despre ADEVĂRATA miză a scandalului dintre PNL şi USR. Programul ,,Anghel Saligny” versus Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS).Banii, #puterea, funcţiile. Acestea sunt singurele motive din cauza cărora a început #războiul dintre partidele de la putere.Din păcate, au de suferit doar […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Elena Dinu, despre adevărata miză a scandalului dintre PNL şi USR: Programul „Saligny… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.