Am primit la redacţie o informaţie potrivit căreia găsirea unei fete date dispărute a scos la inveală o serie de nereguli, într-un bloc în care locuieşte şi şeful Poliţiei Giurgiu.

Mai exact, pe 1 septembrie 2021, minora M. I. P., în vârstă de 17 ani, persoană  dată în urmărire generală, fiind dispărută de la domiciliu în data de 28.08.2021, a fost depistată în municipiul Giurgiu, pe str. Negru-Vodă.

Aceasta ar fi fost găsită într-un apartament cu patru camere, amenajat în garsoniere, ce ar aparţine unui poliţist de la penitenciar. Sursele ne-au transmis că acolo ar locui sezonier mai multe persoane, inclusiv imigranţi şi tineri ieşiţi din sistemul de protecţie socială al DGASPC. Chiria plătită ar fi de 850 lei lunar, dar nu ar fi incheiat vreun contract legal de închiriere.

Potrivit aceloraşi surse, pe aceeaşi scară de bloc locuiește şi Inspectorul Şef al IPJ Giurgiu, comisarul şef de poliţie Cătălin Georgescu. Este, astfel, o situaţie cel puţin bizară, în care şeful poliţiei Giurgiu nu ştie ce se întâmplă chiar sub fereastra lui.

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.