Dacă îl veţi întreba pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, PNL-istul Dumitru Beianu, ce legătură are cu Asociaţia „Prietenii de lângă tine”, pariu că o să vă răspundă ca şi în cazul Romprod(Valahia TV). Nici n-a auzit de ele?! 😂😂😂

Sigur, dacă numele tău nu apare la conducere şi mai şi pasezi responsabilitatea la administratorul public, când vine vorba să dai bani la firme sau asociaţii… prietene, te doare-n dreapta! For now. Noroc că giurgiuvenii chiar nu sunt nişte proşti şi cei mai mulţi ştiu prea bine care-i legătura despre care vorbeam.

150 de milioane de lei vechi de la nenea Beianuuuu, să se ştieeeee!, pentru Asociaţia „Prietenii de lângă tine”! Să trăiascăăăă!

Şi, dacă se poate, banii să fie viraţi cât mai repede(?!) pentru ceva ce-o să se întâmple abia în septembrie (dacă nu cumva ne loveşte valu’ 4, de numai  de curăţenie în grup n-o să se mai ocupe cei împricinaţi).

Dacă banii erau de la dânsul din buzunar nu ne interesa, face ce vrea cu salariul(apropo, vi l-aţi micşorat, că ziceaţi că e cam mare, când era alt preşedinte la CJ?!). Dar NU sunt banii lui. Sunt din bugetul judeţului, deci din banii giurgiuvenilor. Nu zicem că-şi dă bani singur, doamne fereşte! 🤪, nu stă domnia sa în 15.000 de lei, dar ce noroc au unii „prieteni de lângă tine”…

Trist este că pentru judeţul acesta al nostru contează şi ultimul leu, vorba ‘ceea!

Zicem acum doar că nu e cinstit faţă de multe alte solicitări primite şi refuzate cu zâmbetul pe buze. Pentru elevi nu sunt bani de burse, iar o gală în care dl. Beianu apare ca o zână bună de la început până la sfârşit nu compensează lipsa acordării unor bani, lunar, pentru răsplătirea serioasă a „excelenţei în educaţie”.

Nici sprijine financiare nu prea am mai văzut să fie acordate la CJ. Iar unii dintre cei care solicită, pasaţi cu dibăcie de la Consiliu la Primărie, sunt chiar disperaţi. Chiar disperaţi. Ştiu un caz, demonstrăm!

Dar pentru dl. Beianu, 15.000 de lei merg de minune pentru acţiuni care n-ar mai exista, dacă cineva ar face odată ceva concret astfel încât oamenii să nu mai arunce gunoaie. Asta am susţinut întotdeauna. Nişte amenzi, poate?! S-or supăra pe dvs. şi n-or să vă mai voteze, dar câţi bani aţi economisi pe termen lung, nemaifiind nevoit să-i bucuraţi pe „prietenii de lângă tine”…?

Şi apoi, din câte ştim, pentru această acţiune de curăţenie, bani vin oricum din multe direcţii, prin parteneriate cu multe instituţii. Ceea ce explică, de altfel, de ce CJ Giurgiu, care nu are venituri proprii, nu s-a mai implicat până acum în treaba asta…

Dar, nah, parcă-i şi văd: ciocu’ mic, noi suntem la putere!

P.S: Proiectul de hotărâre cu această propunere va fi discutat într-o şedinţă viitoare a Consiliului Judeţean Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. […] Dacă îl veţi întreba pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, PNL-istul Dumitru Beianu, ce legătură are cu Asociaţia „Prietenii de lângă tine”, pariu că o să vă răspundă ca şi în cazul Romprod(Valahia TV). Nici n-a auzit de ele?! 😂😂😂 Sigur, dacă numele tău nu apare la conducere şi mai şi pasezi responsabilitatea la administratorul public, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: CJ Giurgiu are bani pentru PRIETENI(i de lângă tine), mai nasol pentru ceilalţi… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.