Cel mai simplu lucru pe lumea asta este să arăţi cu degetul către alţii. Este şi cel mai nesănătos, în fapt, pentru că, atât timp cât continui să dai vina pe alţii pentru ce nu faci tu, n-ai cum să evoluezi. Punct. Şi cel mai nasol e când, sătui de atâta „grea moştenire”, cetăţenii îţi arată şi ei, la vot, degetul, dar pe ăla mijlociu. Amin!

De când a preluat conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, PNL-istul Dumitru Beianu s-a tot plâns că ar fi existat proiecte de pe vremea sa(din primul mandat) care nu şi-au găsit rezolvare în mandatele de după el.

Şmechereşte, a ocolit întotdeauna subiectul Drumului Judeţean 411(limită judeţ Călăraşi- Hotarele-Isvoarele-Teiuşu- Mironeşti-Comana-Budeni-Brăniştari-Călugăreni-Singurei-Iepureşti-Bulbucata-Podu Doamnei-Clejani). Tot şmechereşte, se pare, şi tot în mandatele PNL-iştilor, au fost făcute 17 acte adiţionale la contractul privind modernizarea acestui drum. 17, oameni buni!

Un drum cu „strigături”, aflat în atenţia DNA încă din timpul domniei sale, un proiect oprit tot de pe-atunci, un drum care-l fericeşte cu o serie întreagă de blesteme şi înjurături originale din partea locuitorilor satelor menţionate mai sus. „Soarta” a făcut ca dl. Beianu să aibă acum ocazia să demonstreze că ce s-a încurcat pe tura sa, poate să descurce.

Şi-a început „în forţă”, fraţilor! 😂 Cititorii Giurgiu Net ne-au trimis nişte poze în care putem observa cum ditamai craterele din DJ 411 sunt frumos conturate de noi marcaje rutiere.

Doamne, Dumnezeule! E ca şi cum te-ai apuca să vopseşti în galben treptele Casei Tineretului şi să chemi giurgiuvenii ca să aplaude minunea. Sau să faci la parterul aceleiaşi construcţii nefinalizate un birou de unde să afli cele mai bune trasee prin aceasta.

E ca şi cum ţi-ai da cu parfum de 200 de lei, după o zi de sapă, fără să te fi spălat înainte. E de râs şi de plâns, e cum n-a mai fost şi, cel mai probabil, nici n-o să mai fie!

Ori domnul Beianu a vrut să-i facă să râdă pe giurgiuveni, atât de stresaţi şi supăraţi pe actuala putere- care a demonstrat că a minţit de-au îngheţat apele în campaniile electorale-, ori nu ştia la ce altceva să folosească banii cheltuiţi cu trasarea marcajelor rutiere printre gropile de pe DJ411!

Vorbele românilor: mint unii de dau în gropi şi… cine sapă groapa altuia, cade singur în ea.

Iată şi alte fotografii cu DJ 411, în întreaga sa splendoare:

1 COMENTARIU

  1. […] Cel mai simplu lucru pe lumea asta este să arăţi cu degetul către alţii. Este şi cel mai nesănătos, în fapt, pentru că, atât timp cât continui să dai vina pe alţii pentru ce nu faci tu, n-ai cum să evoluezi. Punct. Şi cel mai nasol e când, sătui de atâta „grea moştenire”, cetăţenii îţi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Drumul Judeţean 411 sau tichia de mărgăritar a preşedintelui CJ Giurgiu, PNL-istul Beianu. Marca… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.