Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a făcut această afirmaţie într-o postare, pe Facebook.

„După o viaţă de muncă și de sacrificii, părinții și bunicii noştri au ajuns #bătaia_de_ joc a celor din PNL-USR!Din momentul în care reprezentanţii coaliţiei de dreapta au pus mâna pe Putere, i-au umilit continuu. Parcă ar fi hotărâţi să se descotorosească de ei cât mai curând! Mai întâi, PNL-USR au refuzat să aplice legea privind #majorarea pensiilor şi le-au îngheţat. Asta, în condiţiile în care #preţurile la alimente şi medicamente au explodat și pensionarii se descurcă din ce în ce mai greu.

Acum, #Guvernul, invocând #PNRR-ul, vrea să amâne şi #recalcularea pensiilor pentru 2024-2025.O farsă sinistră! Este #revoltător, pentru că mulţi dintre vârstnici nu vor mai apuca să beneficieze de pe urma acestei măsuri. Altfel spus, Guvernul Cîţu face cinic recalculare post-mortem…În ianuarie, ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunța începerea recalculării pensiilor în termen de maximum 18 luni. Ca atare, întreaga operațiune ar fi trebuit #finalizată în prima jumătate a anului 2022.

Astăzi vedem, o dată în plus, că nu ştiu decât să #mintă cu neruşinare, că au mai găsit un #pretext să nu facă recalcularea, că nu le pasă de români, ci doar de buzunarele lor!Domnilor guvernanţi, ar trebui să vă fie ruşine măcar faţă de propriii voştri părinţi şi bunici!

#Bătrânii_ NU_Sunt_O_Povară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.