Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, a devenit subiect de scandal la nivel naţional, după ce a apărut o înregistrare a unei conversaţii pe care a avut-o cu şeful DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu.

Beianu i-a sugerat acestuia să îşi dea demisia din funcţia de director general, sugerând că ar putea câştiga concursul pentru adjunct. Totodată, Beianu a declarat că trebuie să fie în funcţii persoane „apropiate” şi de încredere, lăsând să se înţeleagă faptul că nu contează neapărat şi profesionalismul acestora.

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, îi cere demisia lui Beianu, într-o postare, pe Facebook:
„#DEMISIA, Dumitru Beianu! Ameninţări, apropouri privind măsluirea unor concursuri şi susţinerea incompetenţilor în funcţii importante. Nu este posibil ca un preşedinte de consiliu judeţean să se comporte ca un boier, ca un stăpân pe tarlaua lui, aşa cum face Dumitru Beianu de la #PNL la Consiliul Judeţean Giurgiu!

În urma scandalului cu şeful DGASPC Giurgiu, Dumitru Beianu ar trebui să aibă decenţa şi să-şi dea #demisia din funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu! Mi-e greu să cred că va face asta, dar conducerea centrală a PNL ar trebui să ia măsuri! Doar i-a făcut de râs în toată ţara.Vă daţi seama câţi angajaţi din #CJ_Giurgiu, care nu sunt „apropiaţii” lui Beianu, au fost „beneficiarii” unui asemenea comportament, supuşi la #ameninţări şi tensiuni, poate-poate pleacă?

Desigur, ca să le facă loc celor în care Beianu „are încredere”, profesionişti sau nu. Aşa se exprimă chiar el.Aceasta este politica PNL-ului! Iar la Giurgiu, Beianu s-a dovedit a fi exemplul suprem. În cel mai rău sens cu putinţă”.

Filmuleţul cu discuţia Beianu-Lupu, AICI: https://www.facebook.com/marian.mina.71

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.