S-a iscat un adevărat scandal, azi, în Parlament, după votul la moţiunea simplă împotriva ministrului USR al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

PSD susţine că moţiunea ar fi trecut, dar PNL şi USR ar fi fraudat votul.

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina:

„PNL şi USR-PLUS s-au antrenat la alegeri şi au mutat hoţia în Parlamentul României! Sunt atât de disperaţi să-l ţină pe incompetentul Cristian Ghinea la butoane, încât au fraudat votul, de azi, de la moţiune! Au întrecut-o chiar şi pe faimoasa Roberta Anastase, la tehnică.

Moţiunea simplă împotriva ministrului USR-ist a trecut, regulamentar, în sală fiind consemnate 139 de voturi pentru și doar 126 contra! Gaşca de hoţi de la putere a comis, însă, o gravă ilegalitate, adunând şi voturile de pe tabletă.

Acest lucru este permis doar în cazul actelor normative. Sunt dispuşi să facă orice ca Ghinea, un zombie politic, să rămână pe poziţie, astfel încât ei să deturneze liniştiţi miliarde din banii europeni.Nu vom tolera ca aceşti hoţi, care vor să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din PNRR, să fraudeze votul legal dat azi în sala de ședință!”

Deputatul Cristina Elena Dinu:

„PNL şi USR-PLUS au mutat #frauda de la Sectorul 1 în Parlamentul României!

Moţiunea simplă împotriva ministrului #ZERO Cristian Ghinea, regulamentar, a trecut! Însă, parlamentarii puterii au #fraudat grosolan votul. Şi asta, pentru a-l ţine în continuare în scaun pe Ghinea, ca să #deturneze miliarde din banii europeni. Şi vor răspunde în fața #legii!În sală, au fost consemnate 139 de voturi pentru și doar 126 contra! Disperați, politicienii puterii au adunat și voturile de pe tabletă, deși această modalitate este permisă doar în cazul actelor normative.

Vorbim despre o #ilegalitate GRAVĂ pentru care, dacă la guvernare ar fi fost PSD, acum #procurorii ar fi descins deja la Parlament!Nu vom tolera ca această gașcă de hoți, care vrea să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din #PNRR, să fraudeze votul legal dat azi în sala de ședință!

1 COMENTARIU

  1. […] S-a iscat un adevărat scandal, azi, în Parlament, după votul la moţiunea simplă împotriva ministrului USR al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. PSD susţine că moţiunea ar fi trecut, dar PNL şi USR ar fi fraudat votul. Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: „PNL şi USR-PLUS s-au antrenat la alegeri şi au mutat hoţia în Parlamentul […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Parlamentarii PSD de Giurgiu, după votul de la moţiune: „PNL şi USR-PLUS au mutat hoţia în Pa… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.