Primul accident a avut loc ieri, 13 iunie, în apropiere de Mihăileşti.

„Un bărbat în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc azi-noapte, pe DJ 412 A, între localitațile Mihăilești și Drăgănescu.
A fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane.
Din nefericire, conducătorul auto a fost găsit decedat. Trei dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, au fost preluați de echipajele SAJ și SMURD și transportați la spital. Este vorba despre două tinere, de 17 și 21 de ani și de un bărbat în vârstă de 24 de ani. Cea de-a cincea persoană a refuzat transportul la spital.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești s-au deplasat la fața locului cu
o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Aceștia au acționat pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI”, au transmis pompierii giurgiuveni.

Accident Mihăileşti

Al doilea accident grav a avut loc tot ieri, dar în jurul orei 20.00

„Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce a avut loc, în această seară, la ieșirea din orașul Bolintin Vale. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. O femeie, în vârstă de 27 de ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost găsită încarcerată și a fost extrasă de pompieri din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Atât aceasta, cât și celelalte două persoane implicate (un bărbat în vârstă de 31 de ani și o femeie de 50 de ani) erau conștiente, au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportate de echipajele SAJ și SMURD la spital.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.
Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru sablarea carosabilului, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță”, au transmis cei de la ISU Giurgiu.

Accident Bolintin Vale

Foto: ISU Giurgiu

1 COMENTARIU

  1. […] Primul accident a avut loc ieri, 13 iunie, în apropiere de Mihăileşti. „Un bărbat în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc azi-noapte, pe DJ 412 A, între localitațile Mihăilești și Drăgănescu.A fost implicat un singur autoturism, în […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: GIURGIU: Un tânăr a murit iar alte 6 persoane au fost rănite, în urma a două accidente rutiere […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.