Dacă vă este dor, cumva, de atmosfera anilor ‘80, cu tot ce e mai trist din perioada respectivă, mergeţi în orice oficiu al Poştei Române. La Giurgiu, e cel mai mişto.

De la mobilierul rămas pe aceeaşi poziţie, de acum 30-40 de ani(ce-i drept, făceau lucruri bune pe vremuri, s-au păstrat bine), la atitudinea… lentă, ca să fim diplomaţi, a angajaţilor. De la mirosul lipiciului de pe timbre şi până la durata sosirii unei scrisori. Nu s-a schimbat nimic. Nimic în bine pentru companie şi serviciile oferite. Doar PNL-iştii bat orice record, schimbând directorii generali cu viteza internetului din zilele noastre. Ce chestie!

Poşta Română e în comă de multă vreme. Vremurile au depăşit-o şi, în loc să aflăm de vreun proiect de revigorare, de modernizare a companiei, PNL-iştii ne servesc doar schimbări, pe bază de carnet de partid, la şefia acesteia.

Mai nou, mare boss peste trupul aproape inert al Poştei Române a devenit Valentin Ştefan. Un domn din Bolintin Vale, cunoscut ca apropiat al lui Toma Petcu. PNL-ist cu acte în regulă, domnul are nişte studii făcute prin Rusia(de aia, probabil, îi place atmosfera din oficiile poştale) şi o avere impresionantă. În rest, numai de bine… Nu de la noi, ci de la colegii săi de partid care se întreabă cum dracului de ajung atât de repede şi atât de mari nişte … iluştri necunoscuţi. Prin ce, în afară de “yes, sir!”, se fac remarcaţi pentru a ocupa nişte funcţii atât de importante.

Că n-o mai fi Poşta Română vreo companie strategică, n-o mai fi, deşi ar fi putut să mai fie. Dar, chiar şi aşa, în afară de a vă răsplăti clientela, prietenii, membri de partid cu funcţii plătite prea bine pentru munca depusă, mai faceţi şi altceva, măi, băieţi de la Guvernare?

În afară de a vă roti la conducerea companiilor româneşti, ca vulturii deasupra viitoarelor cadavre- pe care tot voi le aduceţi în starea cu pricina-, vă mai lăudaţi cu altceva?

sursă foto: EpicNews

Mai multe informaţii despre noul şef al Poştei Române, AICI: https://www.stiripesurse.ro/valentin-stefan-posta-romana_1838159.html

1 COMENTARIU

  1. […] Dacă vă este dor, cumva, de atmosfera anilor ‘80, cu tot ce e mai trist din perioada respectivă, mergeţi în orice oficiu al Poştei Române. La Giurgiu, e cel mai mişto. De la mobilierul rămas pe aceeaşi poziţie, de acum 30-40 de ani(ce-i drept, făceau lucruri bune pe vremuri, s-au păstrat bine), la atitudinea… lentă, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Poşta Română e în comă, PNL-iştii se rotesc(şi roiesc) la conducerea companiei. Mai nou, un a… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.