Un om de încredere, un om care ştie să le vorbească oamenilor, care îi ascultă şi îi ajută ori de câte ori are posibilitatea, un om care merită respect pentru că vorbesc faptele pentru el.

Astea sunt principalele calităţi ale unui edil care se vrea apreciat de locuitorii comunei sau oraşului unde a fost ales. Iar la Clejani, Florin Nidelea a demonstrat, de atâţi ani, că, doar dacă vrei, poţi.

Faptele vorbesc de la sine, comuna fiind într-o permanentă modernizare şi dezvoltare.

Giurgiuvenii din Clejani au încredere în el, îl respectă şi, iată, pentru că a ştiut cum să comunice pe o temă atât de importantă, primarul Nidelea a înregistrat un nou succes: campania de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel că, la Clejani, s-au înregistrat, într-o singură zi, peste 160 de vaccinări.

Oamenii au înţeles cât de importantă este această măsură de prevenţie, au crezut în cel care a demonstrat că le doreşte doar binele şi au răspuns pozitiv, în număr mare, la campania derulată în Clejani.

Felicitări, domnule primar Florin Nidelea şi mult succes în încheierea cu succes a campaniei de vaccinare anti-COVID-19, dar şi a tuturor proiectelor edilitare în derulare sau de viitor!

Sursă foto: Giurgiu pe Surse

1 COMENTARIU

  1. […] Un om de încredere, un om care ştie să le vorbească oamenilor, care îi ascultă şi îi ajută ori de câte ori are posibilitatea, un om care merită respect pentru că vorbesc faptele pentru el. Astea sunt principalele calităţi ale unui edil care se vrea apreciat de locuitorii comunei sau oraşului unde a fost ales. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Un EXEMPLU în campania de vaccinare: Clejani, judeţul Giurgiu. Record de vaccinări, într-o singu… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.