Autorităţi locale, judeţene şi parlamentari de Giurgiu, alături de zeci de locuitori ai municipiului nostru au participat, astăzi, la manifestările dedicate Zilei Eroilor.

Evenimentul s-a desfăşurat la Monumentul Eroilor de la Biserica „Înălţarea Domnului” de pe Şoseaua Bucureşti şi a debutat cu intonarea „Imnului Naţional”, apoi au fost trase clopotele tuturor lăcaşurilor de cult, simultan, în tot oraşul. A avut loc şi un ceremonial religios de pomenire a Eroilor Neamului şi depuneri de coroane.

PSD Giurgiu a fost reprezentat la eveniment de către parlamentarii Marian Mina, Cristina Elena Dinu şi Robert Cazanciuc, dar şi de către alţi membri ai echipei.

Foto: Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. […] Autorităţi locale, judeţene şi parlamentari de Giurgiu, alături de zeci de locuitori ai municipiului nostru au participat, astăzi, la manifestările dedicate Zilei Eroilor. Evenimentul s-a desfăşurat la Monumentul Eroilor de la Biserica „Înălţarea Domnului” de pe Şoseaua Bucureşti şi a debutat cu intonarea „Imnului Naţional”, apoi au fost trase clopotele tuturor lăcaşurilor de cult, simultan, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: FOTO: Ziua Eroilor, marcată şi la Giurgiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.