☔ Începând de astăzi, de la ora 12:00, intră în vigoare o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, valabilă până joi seară. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, căderi de grindină.

💧În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp, iar pe arii restrânse 25-50 l/mp.➡️http://www.meteoromania.ro/avertizari/🌧 Curățați șanțurile și rigolele de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale. În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, nu traversați râurile prin apă și nu vă apropiați de malurile acestora.❗În caz de vânt puternic, rămâneți în spații închise care vă asigură protecția și evitați deplasarea în zone în care se află copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.

✅ Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro (https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/) sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

Preluare ISU Giurgiu- Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] Începând de astăzi, de la ora 12:00, intră în vigoare o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, valabilă până joi seară. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, căderi de grindină. În intervale scurte de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ISU GIURGIU: Averse torențiale, descărcări electrice și, izolat grindină, în județul Giurgiu… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.