„Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR), trimis de Cîţu la Bruxelles, este o RUŞINE naţională şi, dacă nu va fi modificat, va distruge #România în următorii 5 ani! Pentru că #PNRR este doar planul îmbogățirii LOR, scris de ai LOR pentru EI.

Lucruri esențiale, precum anexele tehnice, NU au fost făcute de guvernul țării, ci de firme de consultanță, fonduri de investiții sau chiar de producție aflate într-un grav conflict de interese. A aflat toată ţara despre acordarea a 600 de milioane de euro unei firme #sponsor a PNL, din fondurile capitolului Energie al PNRR, prin încredințare directă!Planul care ar fi trebuit să aducă redresare și consolidare economică, în beneficul TUTUROR românilor, umflă doar buzunarele clicii de dreapta de la putere. În tot acest timp, românii vor fi siliți să plătească taxe și impozite mai mari, să muncească mai mult, să iasă mai târziu la pensie.

Românii sunt condamnaţi la venituri mai mici, vor suporta #scumpiri constante și vor fi înhămaţi la jugul unei datorii externe ce a crescut și continuă să crească halucinant. PNRR înseamnă, de fapt, pensii şi salarii îngheţate, alocaţii ce nu vor fi majorate. Toate acestea se traduc în PIERDERI de aproape 15 miliarde de euro PENTRU români! În plus, este de neacceptat ca regiuni întregi, populate cu multe milioane de români, precum Moldova sau sudul țării, să fie profund defavorizate, să le fie aruncate firimituri din PNRR, doar pentru a-i pedepsi pe oameni că au votat preponderent cu #PSD.

Este inacceptabil ca România, din banii noștri, ai tuturor românilor, să plătească mai mulți bani la bugetul UE și să mai ia și #împrumut încă 15 miliarde de euro, pentru a umfla cu nesimțire buzunarele consultanților și afaceriștilor de casă ai PNL. #PSD a semnalat aceste grave anomalii și insistă ca guvernul să facă modificările necesare pentru ca PNRR să devină într-adevăr un program național, pentru toți românii!”- declaraţie Marian Mina, deputat PSD Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. […] „Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR), trimis de Cîţu la Bruxelles, este o RUŞINE naţională şi, dacă nu va fi modificat, va distruge #România în următorii 5 ani! Pentru că #PNRR este doar planul îmbogățirii LOR, scris de ai LOR pentru EI. Lucruri esențiale, precum anexele tehnice, NU au fost făcute de guvernul țării, ci […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Marian Mina: „PNRR, o ruşine naţională. Dacă nu va fi modificat, va distruge România! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.