Tânărul George Florea, consilier local al PSD la Găiseni, alături de tinerii din comuna menţionată au iniţiat o competiţie sportivă foarte apreciată şi mult-aşteptată de către iubitorii de fotbal din zonă.

George Florea

Astfel, în fiecare weekend, 12 echipe din cele 4 sate care alcătuiesc comuna se reunesc în cadrul „Ligii Prieteniei”. Competiţia a debutat pe 8 mai 2021 şi a ajuns la cea de-a V-a ediţie.

Până acum, au câştigat de trei ori fotbaliştii de la echipa „Bombardierii” din Căscioarele şi o dată de cei de la CS Găiseni.

Această competiție este un motiv de bucurie apentru toți cei implicați şi, pe lângă spectacolul care se desfășoară pe teren, suporterii întotdeauna au fost la înălțime. Fie ca vorbim de linia mare Bombardierii, Spartanii sau CS Găiseni, dorința jucătorilor de a câștiga transformă competiția într- o adevărată demonstrație fotbalistică. Până când ne vom bucura de o bază sportivă la noi în comună și de o echipă aşa cum merită acești tineri, sperăm ca prin aceste competiții să aducem cât mai mulți tineri alături de sport, de fotbal de sănătate!”, declară organizatorul competiţiei, George Florea.

Primăria Găiseni a pus la dispoziţie terenurile sintetice unde se joacă fotbal, iar arbitrii sunt din municipiul Giurgiu.

Weekedul acesta va fi un mare Derby între CS Găiseni, câștigătorii de la ultima ediție, și linia mare.

1 COMENTARIU

  1. […] Tânărul George Florea, consilier local al PSD la Găiseni, alături de tinerii din comuna menţionată au iniţiat o competiţie sportivă foarte apreciată şi mult-aşteptată de către iubitorii de fotbal din zonă. Astfel, în fiecare weekend, 12 echipe din cele 4 sate care alcătuiesc comuna se reunesc în cadrul „Ligii Prieteniei”. Competiţia a debutat pe 8 […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: FOTBAL: „Liga Prieteniei”, în fiecare weekend, la Găiseni, judeţul Giurgiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.